MISTERUL noului look al ELENEI UDREA. Ce face blonda în arest

| 20 mar, 12:40

Prietena Elenei Udrea, Ruxandra Dragomir a lamurit misterul parului cret al Elenei Udrea care a ridicat multe semne de intrebare ieri dupa aparitia sa la DNA. Toata lumea s-a intrebat cum s-a coafoat Udrea in arest.

Ruxandra Dragomir a lamurit problema - Udrea are parul putin ondulat de la natura, nu este drept asa cum il purta ea de obicei. Astfel cu putina spuma si pricepere Elena Udrea a improvizat un nou look de "zeita".

"Sa iesi cu un look impecabil, ca o zeita e mare lucru. (...) Pot sa va spun ca ea are un pic parul ondulat s-a dat cu putina spuma si ati vazut ca arata ca si cum iesise de la salon. Elena este foarte puternica si dupa atatea zile de arest", a spus Ruxandra Dragomir.

Ea a vorbit si despre confruntarile pe care le-a avut cu denuntatorii sai si a reafirmat ceea ce spusese si avocatul sau joi - confruntarile au "demolat" denunturile.

"Pur si simplu toate acele denunturi au fost demolate. Noi speram ca va iesi din arest. Noi am spus de la inceput ca acest arest preventiv este un abuz. Mandatul va expira in data de 26 martie. Sa vedem inai ce vor spune procurorii. Udrea nu are de ce sa ramana in arest", a spus Ruxandra Dragomir aratand ca pana la expirarea mandatului de arestare Udrea nu intentioneaza sa faca alte contestatii la aceasta masura preventiva.

Citeşte şi: O nouă SURPRIZĂ pentru ELENA UDREA după decizia procurorilor

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ