UPDATE Miting PNL în faţa Palatului Parlamentului, înainte de moţiune. Aproape 6.000 de oameni au venit în Parcul Izvor

| 29 sep, 08:22

MITING PNL MOŢIUNE DE CENZURĂ. Înaintea votului pentru moţiunea de cenzură, liderii PNL participă la mitingul pe care îl organizează în faţa Parlamentului, la care sunt aşteptaţi peste 10 mii de oameni.

UPDATE 10.40 Alina Gorghiu şi Vasile Blaga nu au luat cuvântul la miting, aşa cum anunţaseră. Gorghiu a preferat să transmită un mesaj participanţilor pe Facebook:

MITING PNL MOŢIUNE DE CENZURĂ. "Astăzi e momentul adevărului! Românii vor vedea fața urâtă a egoismului politic sau fața luminoasă a interesului public. Depinde doar de politicienii din partidele de guvernare cum vor alege să se prezinte! Parlamentarilor care încă mai ezită le spun doar atât: Ponta face de rușine toată România, nu doar pe el însuși.

PNL a făcut tot ce îi stătea în măsură să dea acest guvern jos, în sală sunt vinovații care îl țin încă pe Victor Ponta prim-ministru. Nicăieri în lume, o țară nu se conduce din fața instanței. Nicăieri în lume, un inculpat, doamnelor și domnilor, nu poate conduce un guvern. Nicăieri în lume, un acuzat de spălare de bani nu poate gestiona bugete.

Premierul Victor Ponta nu mai are trecere, nici în țară, nici în străinătate. Liderii europeni refuză să-l întâlnească, românii nu îl mai vor. Singurul motiv pentru care se mai află în funcție e teama pesediștilor de opoziție!

Vă asigur că ori azi, ori în câteva luni, până la alegerile locale, PSD va fi în opoziție. Victor Ponta este deja istorie. Azi îl vedem și nu e. Doar aparatele politice ale PSD îl mai țin în funcție, dar nici ele nu pot face minuni la nesfârșit."

UPDATE 10.20 În loc de 15.000 de participanti, cati a promis PNL, in Parcul Izvor au ajuns circa 5-6.000 de manifestanti.

UPDATE 10.30 Mitingul PNL a început cu discursuri ale unor lideri liberali, între care Cristian Buşoi, Teodor Atanasiu.

Manifestaţia se desfăşoară în condiţii de ploaie, majoritatea participanţilor purtând umbrele. Participanţii la mitingul PNL poartă pancarte pe care se pot citi mesaje precum "Ponta ≠ inters naţional", "Alege România, nu Ponta", "Premier mincinos", "Parlamentari, nu fiţi oile lui Ponta".

MITING PNL MOŢIUNE DE CENZURĂ. De pe scena amenajată la această manifestaţie au luat cuvântul, până la ora transmiterii acestei ştiri, mai mulţi lideri PNL, între care Cristian Buşoi, Teodor Atanasiu, Anca Boagiu.

Liderii PNL le-au mulţumit oamenilor că au venit la miting pe această vreme ploaiasă şi au arătat că este "o premieră în istoria UE ca un premier trimis în judecată să nu-şi dea demisia".

"Oamenii care îl susţin pe Ponta sunt reprezentanţi ai interesului antinaţional", a susţinut Boagiu.

UPDATE Deocamdată, sub 2000 de protestatari se află la parcul Izvor.

UPDATE Sute de demonstranţi s-au strâns luni dimineaţa în Parcul Izvor din Capitală.

Vor susţine discursuri, printre alţii, copreședinții PNL Vasile Blaga și Alina Gorghiu, dar și Cătălin Predoiu şi Ludovic Orban. Potrivit Romania TV, oamenii aduşi din ţară la mitingul de la Palatul Parlamentului se plâng că au fost puşi să-şi plătească deplasarea.

La ora 10.00 începe şedinţa Parlamentului în care se decide soarta premierului Victor Ponta. Oamenii lui Iohannis i-au pregătit o lovitură de ultimă oră. Liberalii îi vor pune în faţă premierului teancuri întregi cu cele peste 1 milion de semnături ale românilor pentru demiterea sa.

MITING PNL MOŢIUNE DE CENZURĂ. Prim-vicepreședintele PNL Cătălin Predoiu le-a adresează bucureștenilor invitația de a participa la mitingul organizat împotriva guvernului PSD și a lui Victor Ponta, afirmând că "orice complicitate și prietenie acum cu PSD-ul lui Ponta și Guvernul lui Dragnea reprezintă o formă de trădare a românilor".

Predoiu susținea, totodată, că prezența la miting a bucureștenilor nu ar fi "pentru PNL, ci contra PSD și Ponta".

Astăzi se dezbate şi se votează în plenul reunit moţiunea de cenzură a PNL "Alege între România şi un premier compromis". Dar şansele ca moţiunea să treacă sunt aproape nule, întrucât liberalii mai au nevoie de aproximativ 100 de voturi pentru a demite Guvernul, iar UNPR, care are aproape 60 de parlamentari, a anunţat că nu va vota moţiunea de cenzură.

Citeşte şi: Ziua moțiunii de cenzură. Liberalii mai au nevoie de 60 de voturi

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 sep, 15:29
Daniel
Oferta
Oferta vazuta peste tot! De ce crezi ca vezi peste tot aceasta oferta de lucru la domiciliu? Răspuns: pentru ca suntem extrem de seriosi! Oamenii ni se alatura mereu si suntem o organizatie in plina extindere! Stai pe margine si te uiti sau participi si tu si incepi sa castigi bani? Te indrum eu pas cu pas, dupa ce ma cauti pentru mai multe detalii, la adresa de email: [email protected]
29 sep, 15:09
Cristina
Exceptional! Aici castigati din prima luna bani! 100-285 de euro lunar! Aceasta oferta este un adevarat chilipir! Cautam urgent oameni extrem de seriosi care vor sa colaboreze cu noi in timpul liber sau full-time (la alegere) si sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time) acum, din prima luna. Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ