Mizeaza pe o castigatoare surpriza la EURO

| 25 iun, 15:46

A fost un turneu final in care surprizele s-au tinut lant. Trei debutante la un EURO au ajuns pana in faza optimilor de finala, aspect pe care multi n-ar fi pariat la inceputul competitiei. Totusi, si favoritele si-au croit drum din grupe, insa au picat, in mare parte, pe aceeasi parte de tablou. Sa ne pregatim oare de o finalista si, de ce nu, de o castigatoare surpriza?

Ponturi Bune Romania a analizat sansele si cotele oferite de cele mai importante case si agentii de pariuri online petru echipele ramase in cursa sa castige aceasta editie a campionatului european de fotbal.

 

Portugalia - Chiar daca n-a obtinut nicio victorie in faza grupelor si s-a cam tarat sa ajunga in “optimi”, Portugalia nu trebuie exclusa niciodata din calcule. Nu atata timp cat ai un jucator precum Cristiano Ronaldo. Fotbalistul Realului si-a demonstrat clasa in ultimul meci din grupe, in egalul cu Ungaria, scor 3-3, punct ce le-a asigurat calificarea. Urmatorul adversar va fi Croatia, o nuca extrem de tare, dar orice e posibil. Iar cota 15 pentru ca Portugalia sa se incununeze campioana nu este de neglijat.

 

Italia - Nu este nici debutanta si n-ar fi nici vreo mare surpriza, fotbalistic vorbind, daca s-ar impune pe Stade France la ultimul meci de la EURO 2016. Dar elevii lui Conte au fost considerati de presa ca fiind cea mai modesta echipa italiana prezenta la un turneu final din istoria recenta. Pana la urma, nume precum Pelle sau Eder nu prea se pot compara cu Del Piero sau Totti. Dar italienii isi continua drumul nestingheriti. Cota de 19 oferita de UNIBET pentru “Italia - campioana” merita, chiar daca “Squadra Azzurra” va intalni Spania in urmatorul meci de la EURO.

Polonia - A aratat extraordinar pe faza defensiva. Fara gol primit intr-o grupa cu Germania, Ucraina si Irlanda de Nord, polonezii se pot gandi departe la acest turneu final, mai ales ca au in avanposturi un atacant de clasa mondiala precum Lewandowski. Elvetia este oponentul din “optimi”, un adversar cam de acelasi calibru. Adaugam faptul ca Polonia este pe partea superioara de tablou, si observam ca nu ne-am pacali daca ne-am gandi la cota de 29 oferita de UNIBET pentru a miza pe polonezi.

Tara Galilor - N-a mai fost la niciun turneu final continental pana acum, dar n-a aratat acest lucru in faza grupelor. Bale si compania au castigat o grupa in care se mai aflau Anglia, Rusia si Slovacia. Jocul a fost superior tuturor celorlalte trei nationale, iar apoi sortii au fost darnici. Irlanda de Nord, debutanta si ea la un EURO, va fi urmatorul adversar, cel din “optimi”. Cam ne face cu ochiul cota de 31 pregatita de UNIBET, nu?

Ungaria - Maghiarii au mai fost la EURO, dar intr-o perioada in care aflai rezultatele meciurilor dupa vreo doua zile. Chiar si asa, Ungaria n-a avut complexe intr-o grupa cu Portugalia, Islanda si Austria si a ocupat primul loc. Din pacate pentru ei, vor juca cu Belgia in “optimi”, iar sansele sa treaca mai departe sunt mici. Dar daca vreti sa va agatati de ele si de faptul ca Ungaria ar putea produce surpriza suprema, atunci UNIBET ne ofera o cota de calitate - 101.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ