Mona Segall a lăsat Pro TV pentru Antena 1

| 25 apr, 2014

Decizia Monei Segall de a pleca de la Pro Tv a luat prin surprindere presa romaneasca, iar vineri, s-a anuntat ca aceasta a semnat cu Antena 1, desi Pro TV anuntase ca ea isi va face propria companie de productie.

"Televiziunea a fost intotdeauna prima mea optiune si asa va ramane! Am ales Antena 1, pentru ca avem aceeasi viziune despre ce inseamna spectacol, show, entertainment, televiziune si am convingerea ca impreuna vom crea cea mai mare platforma de divertisment de pe piata.

Imi doresc sa fac multe lucruri frumoase aici, aducand un plus de valoare echipei de profesionisti ai Antenei!", a declarat Mona Segall, potrivit Antena 1.

Si Sorin Alexandrescu, CEO Antena Group, a confirmat informatia, precizand ca in ciuda faptului ca pana acum Mona Segall reprezenta concurenta, el nu poate sa nu ii admire munca.

"Ma bucura faptul ca o echipa atat de valoroasa in productia de televiziune, precum cea a Monei Segall, a ales sa vina la Antena 1. Portile Antenei 1 sunt mereu deschise pentru cei mai buni, iar Mona Segall face parte din aceasta categorie de profesionisti", a afirmat acesta.


Sorin Alexandrescu a precizat ca este convins ca Mona va avea o contributie importanta in pasul urmator al celei mai importante platforme de divertisment de pe piata. "De altfel, ceea ce a diferentiat intotdeauna Antena 1 de alte televiziuni este importanta pe care o acorda echipei - noi pretuim, mai mult decat orice, oamenii. Obiectivul nostru principal este sa oferim publicului si partenerilor nostri cea mai buna optiune in materie de TV entertainment", a adaugat acesta.


Luni, Reporter Virtual a anuntat ca Mona Segall a demisionat de la Pro TV. Dupa cateva ore, televiziunea respectiva a anuntat ca Mona isi va infiinta propria companie de productie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ