Monica Gabor, URMĂRITĂ de avocaţii români şi în SUA

| 04 dec, 18:02

Monica Gabor nu are parte de linişte nici în SUA. Avocaţii care au divorţat-o de Irinel Columbeanu o acuză pe aceasta că nici la ora actuală nu le-a plătit onorariile.

Sătulă să stea cu mâinile în sân, avocata Tripona Murgu a demarat actiunile pentru a-si recupera, din conturile Monicai Gabor de prin America, daca acestea exista, suma de 80.000 de euro, bani constand in onorariul avocatei plus dobanzile aferente.

Apoi, cel de al doilea avocat ce a asistat-o in procesul de divort cu Irinel Columbeanu, Ion Dojana, isi vrea si el banii. Acestuia i-ar datora suma de 100.000 de euro. Deci, Monica lui Mr Pink va fi executata de 180.000 de euro.

Demersul avocatilor nu este unul deloc usor. Si asta deoarece pana acum nu s-a confirmat ca Monica Gabor ar avea vreun cont peste Ocean. Spre exemplu, din precautie, Ion Dojana a inregistrat, in Romania, marca Mr Pink. Dar multimiliardarul chinez  nu pare prea grabit sa-si dezvolte business-ul cu bauturi energizante si pe plaiurile natale ale Monicai.

In 2013, presa relata ca bruneta le datora celor doi avocati onorarii de 60.000 de euro, respectiv de 80.000 de euro. Diferenta faţă de sumele din momentul de faţă o reprezinta dobanzile aferente acestor sume.

CITEŞTE ŞI  Monica Gabor, TRĂDATĂ de propria soră: Ramona s-a DAT DE GOL pe facebook

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 dec, 13:29
Calin
Program rapid cu castiguri la domiciliu!
Cum să faci bani online! Foarte mulți oameni au citit deja acest excepțional curs online și GRATUIT în totalitate, care te învață simplu cum să faci bani online! Primește și tu un curs gratuit, conceput să te învețe pas cu pas și rapid cum să faci bani online! Hotărăște-te cu seriozitate, apoi trimite textul “INFO” la adresa de email: [email protected]
05 dec, 13:00
Cornel
Monica Gabor
Ha, ha!
Chiar credeau avocatii astia ca vor vedea vre-un ban de la neispravita asta?
05 dec, 10:32
mirela
Unul dintre darurile fără sfârşit ale vieţii este şi acest adevăr: că dăruind, tot ţie îţi dăruieşti în cele din urmă. Atunci când încerci pentru prima dată această experienţă şi trăieşti direct această concluzie, nimic nu te mai poate opri din drum. Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea ”Născut pentru succes” OFERTA- FENOMEN CARE A CUPRINS TOATA ȚARA ! Mai asisti mult timp la extinderea acestui fenomen sau te alaturi si tu si incepi sa castigi bani? Sau vrei sa observi ani de zile de acum incolo cresterea continua a echipei noastre si alte exemple de ameni care castiga bani? Intra in echipa noastra, invata totul de la noi si atinge prosperitatea! Chiar daca acum nu crezi, te vei convinge curand. Dar e mai bine sa te convingi acum! Cere urgent informatii mai multe la adresa de email: [email protected]
05 dec, 09:53
sorin
Cum sa faci bani online!
Cum sa faci bani online! Foarte multi oameni au citit deja acest exceptional curs online si GRATUIT in totalitate, care te invata simplu cum sa faci bani online! Primeste si tu un curs gratuit, conceput sa te invete pas cu pas si rapid cum sa faci bani online! Hotaraste-te cu seriozitate, apoi cere informatii mai multe la adresa de email: [email protected]
05 dec, 02:28
Mihaela
Venit suplimentar
Nu conteaza daca esti student, casnica, in concediu de ingrijirea copilului, somer sau angajat! Doresti sa castigi si bani postand reclame pe internet? Primesti afacerea la cheie cu metoda de lucru pas cu pas. Nu vinzi, nu convingi oameni, nu iesi din casa! Cere acum informatii la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ