Monica Macovei amenință să devină un candidat-problemă pentru dreapta

| 25 iul, 2014

Monica Macovei candidat. Monica Macovei riscă să devină următoarea problemă în partidul lui Blaga, mai ales după ce acesta a încercat să-i taie elanul și lipsa de simț ierarhic cu privire la candidatura pentru Cotroceni.

Monica Macovei candidat. Vasile Blaga i-a amintit europarlamentarului de regulamente, dar a uitat să detalieze de ce aceleași regulamente nu mai sunt luate în calcul când vine vorba de Cătălin Predoiu, candidatul desemnat și uitat în debaraua din partidului din Modrogan. Răspunsul Monicăi Macovei, o amenințare voalată, se constituie practic într-un ultimatum la adresa lui Blaga care, chiar dacă nu a fost somat explicit, va trebui să găsească o soluție până la data limită de 5 august. „Voi fi calmă până se va termina procesul de selecție pentru prezidențiale, până pe 5 august. Vrem să câștigăm alegerile, scopul meu este schimbarea României, nu un post.” a declarat Macovei, care își permite acum să se ocupe de probleme mai importante de pe poziția relaxată a celei care și-a rezolvat problema ”postului” încă din 25 mai.

CITEŞTE SI Balamuc total în PDL pentru desmenarea prezidentiabilului

În mod evident, cursa în care s-au angajat toți acești pretendenți ai dreptei se anunță una complicată, cu atât mai mult cu cât este posibil ca din august să vedem alianțe conjuncturale între aceștia, împotriva lui Blaga și Iohannis. Deocamdată nu este cazul, Cătălin Predoiu reamintindu-i Monicăi Macovei că doar el poate fi cel desemnat, căci procedura de selecție s-a încheiat.

În cel mai rău caz pentru noua alianță de dreapta, debandada aceasta va naște tot atâția candidați independenți, în frunte cu Monica Macovei. Tabloul în acest caz fiind mai degrabă acela al confruntării pe tabere, dreapta contra stânga, cel puțin în primul scrutin. Marea necunoscută însă, fără doar și poate o reprezintă chiar Victor Ponta, care nu este numai preferatul electoratului dar își ține încă ascunsă strategia și armele pe care intenționează să le desfășoare în bătălia pentru Cotroceni.

CITEŞTE ŞI Monica Macovei nu se lasă, vrea la prezidenţiale: Mai sper în inteligenţa unor oameni din PDL

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 iul, 2014
ELENA UDREA
TÂMPIŢICA COMUNISTĂ
NU-I DE MIRARE EUROPARLAMENTAR PROBLEMĂ A FOST ... A DENIGRAT ROMÂNIA ... MAI TREBUIE SĂ O IMITE PE MONICA LEWINSCHI ....
25 iul, 2014
ursuletul micut
o capodopera de articol...
l-am putea caracteriza simplu,citand din autoare:pipi...
25 iul, 2014
aurolac
Elena e de la noi,de la metrou..

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ