VIDEO Monica Macovei, apariție SPECTACULOASĂ în direct!

| 26 sep, 2014

Monica Macovei a intrat în platoul unei emisiuni la Kanal D călare pe o motocicletă. După intrarea pe platou în stilul Judas Priest, Macovei a mai produs o surpriză dându-i moderatoarei emisiunii un cartuş de mitralieră drept cadou.

Deocamdată Monica Macovei nu are permis pentru motocicletă aşa că aceasta s-a aşezat pe locul pasagerului. Drept fundal sonor al "cavalcadei" pe două roţi a fost aleasă piesa celor de la The Doors, "Riders on the Storm".

După ce a coborât de pe motocicletă, Monica Macovei a spus că vrea să înveţe să conducă singură un asemenea vehicul. "Ce, nu sunt marţială pe motocicletă? Acuma stau în spate o să-mi iau şi permis (...) Trebuie să fim independente, să putem conduce orice: maşină, camion, motocicletă", a spus Macovei.

Monica Macovei a surprins-o pe moderatoarea emisiunii atunci când i-a oferit acesteia un cartuș. "Tub cartuş de mitralieră. Ăsta a omorât un om. A ieşit glonţul şi a omorât un om", a spus senină Macovei moderatoarei fâstâcite, deşi altminteri este cunoscută pentru spontaneitatea ei.

"Eu am de diverse mărimi, am şi mai mari. Nu ţi-a mai dat niciodată nimeni un asemenea cadou, nu? Aveam trei şi ţi-am dat ţie unul", a mai spus Macovei, însoţindu-şi spusele, în mod straniu, cu un zâmbet.

Citește mai mult pe RomaniaTV.net.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ