Monica Macovei, mesaj de Anul Nou pentru toţi românii

| 31 dec, 2014

Europarlamentarul Monica Macovei transmite, prin intermediul rețelei de socializare Facebook, un mesaj cu ocazia Noului An în care afirmă că anul 2015 semnifică un nou început pentru români, arătându-se încrezătoare că România va suferi transformări în bine în anul care vine.

"Dragi prieteni,

Îmi doresc ca în 2015 să arătăm că suntem parte a unei națiuni care și-a asumat definitiv libertatea și democrația, să ne bucurăm de mai multă dreptate, mai mult respect și să ne împlinim individual și împreuna dreptul la fericire.

Luna noiembrie a anului 2014 a unit românii din țară, exil și diaspora. Românii au arătat că nimeni nu-i poate umili și că luptă pentru drepturile lor. România are un viitor cu astfel de oameni puternici, drepți și curajoși.

România nu poate merge mai departe cu partide politice anchilozate în corupție și obosite de democratie. De aceea, la începutul lui 2015 ne vom reuni într-o structură nouă și vom începe transformarea României.

Vă doresc un An nou magic și fericit, cu decizii bune pentru țară și pentru familiile voastre!

La mulți ani!

Monica Macovei"

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 ian, 02:23
tyrex
Dispari drakului kurva alcoolista ca sperii copii cu mutra aia de vrajitoare hada si hoasca beata.. Tot mai ai tupeul sa ieisi in lume sa-ti mai dai arama pe fata de tampita si mincatoare de rahat, de tradatoare si pupinkurista jalnica la kurul basist? Nu te lasi scirnavia naibii tot mai te invirti pe linga aia sa mai rozi si tu un ciolan centurista jegoasa. Lasa ca i-ti vine si tie randul nici o grija pentru cate mizerii si nenorociri ai facut si cind erai komisar komunist l a Gara de Nord si acum dupa asa zisa revolutie. Dispari pina nu ai garsoniera pe viata la Jilava impreuna cu putoarea ailalta de Udrea.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ