Monica Macovei: O să fiu un preşedinte BIO

| 11 oct, 2014

Candidatul independent la Preşedinţie Monica Macovei a declarat sâmbătă că dacă va câştiga alegerile prezidenţiale va încuraja lumea să mănânce sănătos.

"O să fiu un preşedinte bio. Am petrecut mulţi ani din viaţă stând în birouri, inclusiv la Ministerul Justiţiei, câte 14-15 ore pe zi, ca să facem tot ce trebuie pentru a intra în Uniunea Europeană. A fi un preşedinte bio înseamnă să încurajezi lumea să mănânce bio. Eu mănânc bio. Cel mai sigur e să cumperi direct de la producători", a spus Monica Macovei, prezentă sâmbătă la un târg de produse bio.

Ea a susţinut că antreprenoriatul reprezintă forma esenţială de libertate şi lucrul care duce o ţară înainte.

"Trebuie încurajat antreprenoriatul prin a-l lăsa în pace să se dezvolte, a nu-l sufoca cu tot felul de taxe şi impozite. Întâlnirea cu Administraţia Fiscală trebuie să fie o dată pe an fără controale care sugrumă micii întreprinzători. Să se ducă ANAF şi Ministerul Finanţelor la marii evazionişti", a susţinut Macovei.

Monica Macovei a mai afirmat că birocraţia trebuie să fie informatizată.

"Birocraţia trebuie să fie informatizată şi totul să se rezolve printr-un click şi un zâmbet. Fie funcţionarul dă un click, fie tu dai un click de acasă pe calculator pentru că totul este informatizat", a mai spus candidatul la prezidenţiale.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 oct, 2014
LIVIUIOAN
diverse
Surprinzatoare pe zi ce trece . Amintiri si pozne--se cunoaste mana lui LAZARICA-- Lasata slobod are idei interesante dar ce te faci cu creatura cand i se pune pata pe palmasul de roman . Cum in viitoarea legislatura nici macar MCV-ul pentru tarisoara asta nu-l mai face----se plimba cu motocicleta pe trotuar cand scapa din spinarea dodoloata a A.PORA .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ