Monica Macovei şi Nicuşor Dan nu exclud discuţiile cu PNL pentru Primăria Capitalei

| 02 mar, 14:48

Liderii partidelor M10 şi Uniţi Salvăm, europarlamentarul Monica Macovei şi activistul Nicuşor Dan, au declarat că nu exclud un dialog cu PNL în perspectiva alegerilor pentru Primăria Capitalei.

Preşedintele M10, Monica Macovei, a declarat, miercuri, pentru Mediafax, că nu exclude o alianţă cu PNL pentru Primăria Capitalei:

"Noi nu excludem o alianţă cu PNL pentru Primăria Capitalei", a precizat europarlamentarul Monica Macovei.

La rândul său, preşedintele Uniţi Salvăm, Nicușor Dan, a spus că nu exclude un dialog cu PNL, afirmând, însă, că este puţin probabil ca PNL "să vrea cu adevărat o schimbare de politică în administraţia din Bucureşti".

"Noi ne luptăm de 10 ani pentru un alt mod de a face politică, diferit de cel pe care l-a făcut toată lumea, inclusiv, PNL până acum. Credem că este puţin probabil ca PNL să vrea cu adevărat o schimbare de politică în administraţia din Bucureşti, dar, da, vom sta de vorbă, dar vrem să vedem şi programul şi oamenii, dar îmi este greu să cred că…", a declarat Nicuşor Dan.

Pe de altă parte, Nicuşor Dan a afirmat că Uniţi Salvăm nu ar fi de acord să îl susţină pe actualul candidat al PNL, Ludovic Orban, "indiferent de programul acestuia".

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, miercuri, la Adevărul Live, că nu exclude negocieri cu partidul lui Nicuşor Dan, Uniţi salvăm, sau cu cel al Monicăi Macovei, M10, pentru Primăria Capitalei.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ