Monica Tatoiu are o pensie FABULOASĂ

| 07 oct, 18:12

În condiţiile în care pensiile în România sunt foarte mici, cele mai multe dintre ele, există şi români fericiţi care pot trăi liniştiţi. Printre ei, se numără şi una dintre cele mai cunoscute persoane din spaţiul public autohton.

Monica Tatoiu, cea care a condus ani la rând Oriflame în România, şi-a depus actele de pensionare la 59 de ani. Pensia pe care o va lua lunar este uriaşă.

Femeia de afaceri va primi aproape 10.000 de lei pensie, după 15 ani în care a cotizat sume imense către Fondul de Pensii.

"Mi-am depus actele pentru a mă pensiona. Am pensie 9.800 de lei. Am cotizat, timp de 15 ani, cu peste 4000 de euro la pensie, lunar. Am avut un salariu imens. Eu nu voi avea viaţă de pensionară, voi continua să muncesc", a spus Monica Tatoiu, la Antena Stars.

Citeşte şi: Monica Tatoiu I-A VENIT DE HAC Elenei Udrea! Blonda ar putea fi EXECUTATĂ SILIT

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

10 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 oct, 17:50
Elena
Munca part time
Vă puteţi transforma viaţa în ceva frumos – o experienţă de libertate, bucurie,
sănătate, fericire şi prosperitate – doar dorind asta şi, în acelaşi timp, refuzând
să acceptaţi şi să întreţineţi, în acelaşi timp, orice gânduri contradictorii. Totul
depinde de voi. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”.
Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, întrun
proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe
detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email:[email protected]
09 oct, 00:44
vasile
tatoiu pensionara
sunteti penibili

15 ani x 4000 eur /luna x 12 luni = 720.000 eur x 4.4 ron = 3.168.000ron : 9.800 ron pensie lunara = 26.93 ani

deci madam si-a platit in avans pensia pina la 82 de ani

nu era mai simplu sa puna banii asia in banca si sa ia si dobanda ??
09 oct, 00:43
Cristina
Castig rapid si demonstrat! Pot sa-ti arat imediat cum poti sa-ti rotunjesti veniturile, cu o activitate deosebit de simpla. Pachetul de instructiuni este pregatit si te asteapta sa le aplici. Aceasta este o oferta speciala, exclusiv pentru cei hotarati si seriosi! Cereti acum mai multe detalii la email: [email protected]
08 oct, 12:00
tudonic
oportunitate!
Cea mai moderna oportunitate! Indreapta-te spre o noua directie! La timpuri noi, metode noi de a castiga bani! Pana acum, foarte multi oameni lucreaza cu noi! Incepe si tu sa castigi bani! Trebuie doar sa vrei sa te instruim si sa te indrumam pas cu pas, cu mare atentie! Cere urgent DETALII la adresa de email: [email protected]
08 oct, 11:15
elena
Venituri suplimentare
-,Pentru toate localitatile! Bani din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent numai oameni extrem de seriosi si interesati colaboreze cu noi, pentru a lucra in timpul liber sau full-time, la alegere, in asa fel incat sa obtina castiguri imediate, 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ