Monica Tatoiu I-A VENIT DE HAC Elenei Udrea! Blonda ar putea fi EXECUTATĂ SILIT

| 06 oct, 17:54

Elena Udrea a pierdut un proces cu Monica Tatoiu și are să plătească 100.000 de lei. Pentru că are conturile blocate, Udrea va fi executată silit.

Am spus, într-o emisiune, că este (n.r Elena Udrea) un pericol pentru societate. Atunci tocmai se dăduse o lege şi nu trebuia să plăteşti taxă de timbru. Atunci ea a dat în judecată la greu, mai mulţi oameni, printre care mă aflam şi eu. A spus că i-am stricat imaginea de persoană care candida la preşedinţia României.

Am câştigat, ne-am şi întâlnit să discutăm amiabil şi a spus că plăteşte. Doar cheltuielile de judecată le avea de plătit. De ce să plătesc eu avocatul pentru ea?

Apoi a intrat la puşcărie. Când am văzut-o încătuşată, nu mi s-a părut drept. Trebuia să îi banii, nu să o închidă, am şi spus asta. Apoi, prin februarie, mi-a trimis vorbă din închisoare că o să îmi plătească.

A fost la mare. Hotelul costă. Are maşină cu şofer, care costă. O să o coste nu 30.000 de lei, ci 60.000, pentru că toate demersurile au costat bani. E un debitor de rea credinţă, care nu îşi plăteşte datoriile pe care le-a stabilit instanţa. Şi ANAF nu se sesizează. Eu vreau banii.

Ea are venit la Parlament vreo 7000 de lei şi chirie plăteşte vreo 2.000 de euro. Ai greşit. trebuie să plăteşti!”, a spus Monica Tatoiu, la Antena Stars.

Pentru că are toate conturile blocate, Elena Udrea ar putea fi executată silit. În cazul în care s-ar ajunge aici, maşina este primul bun care i s-ar scoate la vânzare pentru recuperarea banilor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 oct, 20:02
Ionut
proiect
Oportunitate pentru oricine! Aceasta oportunitate este unica, rodul muncii unei echipe de profesionisti inimosi, gata sa va ofere si dvs o cale de a va rotunji veniturile! Va asteptam sa incepeti si sa castigati bani acum, din prima luna, in ritmul dvs, fara stres, fara obligatii! Cereti mai multe informatii la adresa de email: [email protected]
06 oct, 19:07
Ciprian Marinescu
Baba Tatoiu s-a dereglat complet
Babatia Tatoiu e terminata mental. Sa jignesti ca la usa cortului, sa calomniezi stiind ca pentru aceste actiuni murdare nu patesti nimic fiindca asa e legea stramba si sa pretinzi tot tu despagubiri, asta presupune ticneala la greu! Babatia e o femeie care a primit ceva educatie, dar are si scoala vietii de maidan, de tata care-si pune mainile in solduri , spurca tot ce-i iese in cale, ba isi pune si fusta-n cap! Ea trebuie sa afle ca roata vietii se invarteste si ca intr-o buna zi ii va veni randul sa se afle in situatii dificile. Neavand niciun Dumnezeu, nu stie ca in cel cazut nu trebuie sa dai cu piatra. Elena Udrea este vinovata fara vina si odata si odata ii va veni randul sa demonstreze asta...Babo Tatoiu, nu te vad bine, sincer!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ