MRU o desființează pe Elena Udrea!

| 07 iul, 2014

Într-un schimb de replici spumoase dintre Mihai Răzvan Ungureanu și Elena Udrea, fostul șef SIE o desființează pe protejata președintelui acuzând-o de fragmentarea dreptei, iar la rândul ei, președintele PMP rispostează caracterizându-l pe acesta drept oportunist și arogant.

Între partidele de dreapta se duce o luptă crâncenă pentru cucerirea puterii. Fie că vorbim despre tensiunile dintre PNL și PDL, formațiuni politice care pretind că vor pune bazele unui nou partid de dreapta, dar care nu se înțeleg nici măcăr în privința unor chestiuni banale, lupta internă din PNL privind candidatul la alegerile prezidențiale, bătălia dintre PMP și toate celelalte partide sau, mai nou, conflictul deschis dintre Mihai Răzvan Ungureanu și Elena Udrea, este clar că în aceste condiții dreapta pierde trenul spre Cotroceni.

Citeşte şi: Adrian Papahagi despre Elena Udrea: O consider un produs periculos

Circ în toată regula, personaje principale fiind nimeni alții decât liderii Forței Civice a Partidului Mișcarea Populară care au crezut de cuviință că trebuie să monopolizeze scena politică cu atacuri la presoană de cea mai joasă speță, poate, poate mai câștigă ceva capital de imagine.

Într-un schimb de replici spumoase dintre Mihai Răzvan Ungureanu și Elena Udrea, fostul șef SIE o desființează pe protejata președintelui acuzând-o de fragmentarea dreptei, iar la rândul ei, președintele PMP rispostează caracterizându-l pe acesta drept oportunist și arogant. Fie vorba între noi, atât în discursul unuia, cât și în a celuilalt, putem identifica foarte clar elemente reale, dar ceea ce atrage atenția este de departe ințiativa lui MRU de a pune punctul pe i și a face o radiografie amănunțită a modului în care dreapta autohtonă a fost fragmentată sub acțiunile repetate și continue ale Elenei Udrea.

Citeşte şi: Război între oamenii preşedintelui. Răspunsul lui MRU: Rolul Elenei Udrea în politică este profund toxic

„Vă atrag atenţia că sunteţi printre artizanii distrugerii dreptei. E o strategie cel puţin incorectă pentru că e dedicată unui singur scop: supravieţuirea dumneavoastră în politică după decembrie 2014”, este unul dintre mesajele tăioase transmise de MRU președintelui PMP. Mergând mai departe, fostul șef SIE o compară pe Elena Udrea cu Dan Voiculescu: „la fel de pricepută ca Dan Voiculescu în a construi ştiri din nimic, cu acelaşi simţ al afacerii şi al identificării profitului, cu aceeaşi clinică dorinţă de a fi în centrul atenţiei. Amândoi cred că imaginea e totul şi că scopul scuză mijloacele”.

În ping-pongul scrisorilor deschise, cu un scor de 2-1 pentru MRU, Udrea a ținut să răspundă pe același ton agresiv. Folosindu-se de veșnica temă a trădării președintelui, protejata lui Băsescu îl acuză pe fostul premier de oportunism politic și de un joc murdar practicat de acesta în ideea cooptării în marele partid de dreapta care va fi format de PNL și PDL.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 iul, 2014
ferenczy stefanita
cand afirmi :"fie vorba intre noi",te referi la discutia pe care o porti cu sotul tau Dan Sultanescu,in bucatarie,acasa...nu-i asa?
atunci cand va verificati cardurile...alimentate de PSD,fara accize?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ