MRU vs. Udrea, runda a doua

| 09 iul, 2014

Mihai Răzvan Ungureanu a lansat noi atacuri la adresa Elenei Udrea, spunând că şefa PMP este la fel de "pricepută ca Dan Voiculescu" în a construi ştiri din nimic, cu aceeaşi "clinică dorinţă de a fi în centrul atenţiei". MRU arată că "ambii îşi subordonează toate subiectele propriei dorinţe de a se vedea la televizor" şi că "se merită unul pe altul".

Aceste cuvinte deloc flatante sunt doar cele mai noi dintr-o serie de lovituri publice aplicate de cei doi colegi băsiști unul altuia. Ungureanu consideră că rolul Elenei Udrea în politică este "profund toxic", menţionând că unul dintre cei care au contribuit la despărţirea de Traian Băsescu a oamenilor de calitate care au lucrat cu acesta, în timp, este liderul PMP.

Totodată, liderul Forţei Civice a spus că tonul răspunsurilor care i-au venit din partea Elenei Udrea la articolele pe care le-a scris recent, în presă, este asemănător celui din perioada stalinistă.

Udrea, la rândul ei, nu s-a lăsat mai prejo și a spus că MRU încearcă să intre în proiectul de unificare atacând-o pe ea şi pe preşedintele Traian Băsescu şi a arătat că, dacă cineva se dezice de un lucru pe care l-a susţinut, atunci dă un semnal către electorat că este oportunist.

Mai mult, aceasta consideră că fuziunea PNL-PDL se face împotriva preşedintelui, doar pe cei din PMP interesându-i de electoratul şi moştenirea lui Traian Băsescu.

De altfel, Ungureanu a recunoscut că planul pentru toamnă este ca forţele de centru dreapta, PDL, PNL şi Forţa Civică, să se poată strânge într-o uniune politică, având încheiate protocoale ferme, care mai apoi să construiască fuziunea într-un mare partid de dreapta.

Toată lupta dintre cei doi politicieni români este una cel puțin amuzantă, în condițiile în care aceștia reprezintă un procent extrem de mic de votanți români, iar cei doi nici măcar nu au șanse să se înscrie în lupta de la prezidențiale.

Dar, în condițiile în care știm cu toții că MRU și Udrea sunt doi dintre cei mai loiali oameni ai lui Traian Băsescu, să fie oare posibil ca tot acest scandal doar o nouă modalitate de a acoperi cazul Mircea Băsescu – Bercea Mondial?

Sigur, poate că nu s-a ajuns la o înțelegere directă dintre cei doi, iar multe dintre argumentele și injuriile folosite ar putea fi sincere. Dar oare niciunul dintre cei doi băsiști nu ar fi folosit argumentul „cel mai bun cedează” dacă nu ar fi existat acum acuzații privind traficul de influență din familia băsescu?

Rămâne de văzut dacă acest schimb acid de replici va reizbucni atunci când fratele președintelui va fi adus în fața judecătorilor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 iul, 2014
mistretul rus
ca sa o puteti ataca pe Udrea ,constat ca acum este bun si cel pe care il porecleati "unguent"...
nu-l jigneati,voi ziceati ca era o exprimare mai colocviala..
sunt curios,ar putea avea ceva legatura cu Nastase?
cred ca totusi nu,el a fost deja in fata judecatorilor...
09 iul, 2014
ferenczy stefanita
doctorul in drept a luftat cu stangul,ca un felcer..
: Premierul Victor Ponta a mers, miercuri, la Curtea Constituţională pentru a-şi susţine punctul de vedere în cazul sesizării privind conflictul juridic de natură constituţională dintre Executiv şi Preşedinţie, referitor la reprezentarea României la Consiliul European din iunie.

Primul-ministru a sesizat, în 24 iunie, Curtea pentru a constata existența unui conflict juridic de natură constituțională între Guvern și președinte, generat de acțiunile concrete ale șefului statului prin care își arogă atribuții și competențe care, potrivit Constituției, aparțin Executivului.

CC:"nu a existat conflict...."
doar prostie,cat incape,zice galeria....
09 iul, 2014
canciautor
"boul' la care se referea tipa aia de la CNA.ce parere are?
parerea lui Sultanescu nu ne intereseaza...
cu scandalul legat de Felix Mondialul,cu arendele mici precum creierul tau,ce se mai aude?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ