Mugur Isărescu, avertisment pentru bancheri

| 23 mai, 12:01

Guvernatorul Băncii Naționale, Mugur Isărescu, le-a transmis bancherilor că există o revoltă a populației împotriva lor. O soluție la această problemă ar fi ca aceștia să iasă mai des în public cu explicații, i-a sfătuit guvernatorul Băncii Naționale.

„Suntem, noi, lumea de astăzi, într-o perioadă de represiune financiară. Să explicaţi ce este aceea o bancă comercială. Dacă mai lăsaţi multă vreme această explicaţie numai la nivelul Băncii Centrale, se va întări la nivelul populaţiei sentimentul că noi suntem avocaţii dumneavoastră şi nu e bine în primul rând pentru dumneavoastră. Complexitatea acestei industrii trebuie explicată populaţiei pentru a tempera avântul ideilor proaste şi populiste. Chiar vă rog să faceţi acest lucru cu mai mult curaj”, a afirmat Mugur Isărescu, citat de Digi 24.

 

Citeşte şi: Guvernatorul Băncii Naţionale: Creșterea economică actuală a României este nu doar robustă, ci și sustenabilă

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ