Mugur Isărescu îl elogiază pe Corneliu Vadim Tudor: Viața cetății noastre va fi mai săracă

| 16 sep, 20:03

Guvernatorul Bancii Nationale a depus o coroana de flori la biserica Sf. Gheorghe si l-a elogiat intr-un necrolog pe "omul de cultura" si "intelectualul public" pentru "inegalabilele luil pamflete".

Guvernatorul Băncii Naționale, Mugur Isărescu, a depus o coroană de flori la capătâiul Tribunului cu mesajul "somn lin". Mugur Isărescu a publicat un necrolog dedicat lui Corneliu Vadim Tudor in editia print de miercuri a ziarului Adevarul.

Isarescu il elogiaza pe Vadim, sustinand ca: "Fara el, viata cetatii noastre va fi mai saraca. A iubit Tara Romaneasca si istoria ei, a fost un om de cultura, un intelectual public si, mai cu seama, a imprimata aceste trasaturi ale personalitatii sale discursurilor politice, activitatii jurnalistice si inegalabilelor lui pamflete. I-am apreciat, cu deoesebire, preocuparea constanta pentru istoria Bancii Nationale.



L-a interesat personalitatea lui Eugeniu Carada, intemeietorul Bancii Nationale a Romaniei. A cercetat momentele de inceput ale bancii noastre centrale si a publicat in ziarul pe care il conducea Tricolorul, insemnari din epoca ale lui Constantin Bacalbasa despre locuinta guvernatorului Anton Carp, cu ferestrele catre strada ce poarta numele lui Carada, din vremea in care guvernatorii BNR erau obligati sa locuiasca in incinta institutiei. In plus, Corneliu Vadim Tudor a fost si un pasionat numismat. La plecarea lui din aceasta lume, fie ca Dumnezeu sa-i vegheze pacea vesnica. Familiei indoliate -condoleante", notează  hotnews.

Cum îl vedea Vadim pe Isărescu



Corneliu Vadim Tudor il descria astfel pe guvernatorul Bancii Nationale: "de cand e mare mason mare si membru (organ) in pantalonii Grupului Bilderberg, Mugur Isarescu se consideră f.f. important. Pur si simplu, el nu mai are dialog cu nimeni, nu da, nimanui, nr. de telefon si, in general, s-a inaltat la cer. Atat de sus, incat i se vede fundul, ca la maimute. Asa crede el ca impune autoritate? Haida-de, rade lumea de el".


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 sep, 18:30
rsss
Așa este D-le Guvernator, ......viata cetății vafi......mai liniștită pentru că a mai scăpat de un MÂRLAN cu "ochi albastri".
17 sep, 12:58
sorin
Posibilitate reala si serioasa de castig!
Posibilitate reala si serioasa de castig! Toti oamenii ambitiosi si seriosi pot acum sa castige in mod real si verificat mai multi bani, in timpul liber, cu o activitate placuta, simpla, accesibila. Nu e nevoie sa recrutati oameni, nu e nevoie sa va complicati cu detalii inutile. Totul e sa doriti sa incepeti! Cereti acum mai multe detalii la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ