Muştarul - cum slăbeşti cu ajutorul "condimentului regilor"

| 24 apr, 2014

Acest condiment se foloseşte de mii de ani în toată lumea, adăugat în fel şi fel de preparate culinare, dar şi ca tratament naturist.

Mai multe studii au arătat că muştarul creşte arderea grăsimilor cu 25%, având efect asupra metabolismului şi ajutându-ne să scăpăm de kilogramele nedorite.

De trei ori pe zi, în timpul meselor, ia câte o jumătate de linguriţă de făină de muştar alb, amestecată cu puţină apă, cât să se transforme într-o pastă.

Tratamentul ţine 30 de zile. Se poate relua după o pauză de cel puţin­ două săptămâni. Muştarul este foarte eficient în lupta cu kilogramele dacă adopţi şi un regim sănătos, cu multe legume, fructe, brânzeturi degresate şi peşte.

Făina de muştar se găseşte la magazinele naturiste sau o puteţi pregăti acasă astfel: măcinaţi boabe de muştar alb până se transformă în pulbere, apoi depozitaţi-o într-un recipient de sticlă şi păstraţi-o la rece, însă maximum două săptămâni.

Atenţie, totuşi, în cazul în care aveţi afecţiuni gastrointestinale, cardiace sau urinare, dieta cu muştar nu este recomandată, notează yahoo.ro.

Tag-uri: dieta, mustar
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ