Mutare surprinzătoare pe piața media. Un JURNALIST celebru își lansează propria televiziune

| 26 mar, 16:25

Se pregătește o mutare surprinzătoare pe piața media din România. Vlad Pufu, directorul general adjunct al televiziunii de stiri B1 TV, împreună cu jurnalistul Ion Cristoiu, au primit, joi, prin intermediul societatii Media Grup Production SRL, o licenta audiovizuala pentru a lansa televiziunea regionala Focus TV, care va emite in judetele Buzau, Vrancea si Braila.

Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a analizat, in sedinta de joi, o solicitare a societatii Media Grup Production SRL de acordare a unei licente de difuzare prin retele de comunicatii electronice a televiziunii Focus TV in judetele Buzau, Vrancea si Braila.

Aceeasi societate, care ii are ca asociati pe Vlad Pufu (51,0037765852%) si Ion Cristoiu (48,9962234148%), mai detine o licenta cu difuzare terestra pentru Focus TV Buzau, informeaza aktual24.

Focus TV va difuza la nivel regional programul pe care il difuzeaza deja in Buzau: programe productie proprie (50,04%) si programe ale altor producatori (49,96%).

Grila televiziunii cuprinde program de informare (37,59%), filme (22,32%), programe de divertisment (34,04%) si publicitate (6,05%).

Investitia actuala in echipamente si dotarea spatiului redactional se ridica la 70.000 de euro, potrivit informatiilor prezentate in sedinta CNA de joi.

loading...

Ştirile orei

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
31 mar, 11:39
VIORICA
OFERTA LOC DE MUNCA
Cea mai accesibila oferta de lucru! Suntem in continua extindere, cu mari perspective pentru perioada urmatoare! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ