Nadia Comăneci aruncă BOMBA! Cine ar putea fi noul manager al Simonei Halep

| 26 mar, 10:16

Nadia Comăneci a dezvăluit pentru ring.ro că Ion Ţiriac ar putea fi noul manager al Simonei Halep.

Nadia Comăneci a susţinut-o pe Simona Halep pe toată durata turneului de la Indian Wells şi a făcut o supoziţie privitoare la persoana care are grijă de cariera sportivă a campioanei noastre.

Pe lângă Nadia Comăneci, Simona Halep a avut parte şi de susţinerea lui Ion Ţiriac. Acesta a participat la antrenamentele Simonei, a sfătuit-o şi a stat în loja oficială, de unde, spre surprinderea multora, a lipsit cea care o manageriază, Virginia Ruzici.

Mai mult, la finalul partidei cu Jelena Jankovici de la Indian Wells, Simona Halep nu a amintit Virginiei Ruzici la capitolul "mulţumiri", pomenindu-l în schimb pe cel al lui Ion Ţiriac.

"Domnul Ţiriac ar putea fi noul manager al Simonei. Prezenţa lui îi dă încredere", a declarat Nadia Comăneci pentru ziarulring.ro.

Totodată, Nadia este convinsă că Simona Halep va fi numărul 1 mondial în tenis. "Sunt sigură că Simona va ajunge liderul mondial! Pentru asta are nevoie de mai multe ore de antrenament, ca să ajungă să dicteze fiecare minge într-un meci. Asta se poate face doar prin multă muncă, pentru că talent are cu carul", a mai spus Nadia.

Ion Ţiriac are 75 de ani şi este unul dintre cei mai respectaţi manageri din lumea tenisului. După retragerea din activitatea sportivă, a fost antrenor şi manager pentru mai multe nume mari din circuitul masculin: Ilie Năstase, Guillermo Vilas, Boris Becker, Goran Ivanisevic şi Marat Safin.

Citeşte şi: Ţiriac negociază la sânge contractele Simonei Halep: Vreau s-o fac numărul 1 pe Million Dollar Baby!

 

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ