Nadia Comăneci, dezvăluiri neaşteptate despre comunism şi banii pe care îi avea

| 11 noi, 2014

Fosta mare gimnasta Nadia Comaneci a vorbit despre viata pe care a dus-o in timpul regimului comunist, sacrificiile pe care le facea si banii pe care ii avea in acele vremuri.

Intr-un amplu interviu acordat postului Euronews, Nadia Comaneci a dezvaluit ca a fost aproape sa fuga din Romania in SUA in 1981, alaturi de sotii Karolyi, care ii erau antrenori in acea perioada, potrivit ziare.com.

"Nu eram pregatita sa raman acolo atunci, pentru ca nu ma vedeam in alta parte decat in Romania, alaturi de familia mea. A fost o decizie usor de luat, dar dupa acea deplasare mi-a fost tot mai greu sa ies din tara", a declarat Nadia Comaneci.

Nadia Comaneci a izbucnit in lacrimi in Anglia: Iata cum am plecat cu adevarat din Romania

Referitor la banii pe care ii castiga in acea perioada, Nadia Comaneci a declarat ca nu era nici pe departe bogata.

"Ar fi trebuit sa platesc pana la 60 de ani casa in care locuiam. Nu mi-am facut niciodata publica averea sau lipsa ei, banii nu au contat. Eu faceam gimnastica pentru ca asta imi doream", a explicat Nadia Comaneci.

Intrebata daca sportivii din Romania erau chinuiti de antrenori in acele vremuri, Nadia Comaneci a raspuns ca nu a simtit niciodata acest lucru.

"De fiecare data faceam mai mult decat imi cereau antrenorii. Daca imi cereau cinci repetari, eu faceam sapte. Nu m-am plans niciodata, imi placea sa muncesc din greu", a conchis Nadia Comaneci.

Fosta mare gimnasta a fugit din Romania pe 28 noiembrie 1989, iar pe 2 decembrie a ajuns in SUA.

Intrebata daca se simte mai mult americana, Nadia Comaneci a oferit un raspuns clar: "Sunt, cu siguranta, romanca, dar am fost adoptata de SUA".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 noi, 2014
Vintila Elena
Locuri de munca urgente!
Locuri de munca urgente! Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Foarte multi oameni au inceput deja sa lucreze! Seriozitatea noastra este absoluta! Primele castiguri au fost deja acordate! NU este joc piramidal sau MLM! Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar! Pentru a afla detalii,trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]
12 noi, 2014
eugen
Plictisit in timpul liber? Scarbit de politica? Vrei sa castigi bani cinstit? Iti place sa lucrezi pe computer?Te invitam sa lucrezi ca operator online, nu este nici un joc piramidal, nu este MLM, putem pune la dispozitie si dovada platii,pierde-ti timpul liber cu folos!
Pentru detalii, trimiteti textul ”INFO” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ