Narcisa Iorga (CNA): Antena 3 a împins un om să se sinucidă

| 28 mai, 2014

Adrian Zglobiu, constănțeanul care l-a scuipat pe președinte sâmbătă, la Constanța, a fost din nou prezent aseară, în direct, la Sinteza Zilei, pentru a doua seară consecutivă. Incoerent și foarte tăcut, Zglobiu abia a scos câteva vorbe în fața camerei trimise de Antena 3 la domiciliul său, scrie reportervirtual.ro.

Numai că astăzi s-a întâmplat o chestiune fără precedent: Zglobiu ar fi avut o tentativă de sinucidere dimineață, când polițiștii au sosit pentru a-l duce la un control psihiatric, conform rezoluției procurorilor!

Asta după ce, aseară, Mihai Gâdea l-a întrebat dacă s-a gândit la sinucidere!

Rănile pe care și le-a provocat au fost făcute pe mâini cu un cuțit, însă sunt superficiale și nu i-au pus în niciun fel viața în pericol lui Zglobiu.

Mihai Gâdea, în emisiunea de aseară:

Domnule Zglobiu, din momentul în care aţi fost ameninţat de organele statului, de cei din serviciile secrete, de cei de la protecţie şi pază, cum ne-aţi spus dumneavoastră sau de deţinuţii din închisoare, că veţi fi aruncat în închisoare la Poarta Albă şi acolo veţi fi violat, v-au trecut prin minte gânduri de sinucidere sau ceva de felul acesta?”

Narcisa Iorga (foto), membru CNA, cere discutarea de urgență a acestui caz în ședința de mâine a CNA:

Sinteza Zilei a depășit orice limită admisibilă unui program de televiziune: a determinat un om să se sinucidă. Am înaintat președintelui CNA o autosesizare pentru analiza urgentă a situației, chiar în ședința de mâine. Nu știu dacă va aproba acest lucru sau va proceda ca și cu autosesizarea în cazul Mircea Diaconu promovat la Antena 3. Depusă la cancelaria CNA pe 4 aprilie, aceasta a fost pusă pe ordinea de zi a CNA spre analiză, abia ieri. Mi s-a părut o batjocură evidentă și am retras-o. Ce rost mai avea acum, când Mircea Diaconu a fost deja ales?”

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 mai, 2014
bicker
Antena 3 ca de obicei a sarit calul . De ce se da atata importanta acestui subiect ? L-A scuipat si gata .Crede Antena 3 ca intereseaza o tara intreaga sa-l vedem si eventual sa-l auzim pe nefericitul ala?
29 mai, 2014
comentator
indiferent de ce spun sau nu spun băsiștii, postul menționat folosește tot arsenalul pentru manipulare. intra pe comisarul.ro și înțelegi mai mult
29 mai, 2014
Felix
Moromete
Pana cand LEGE A nu-l leaga pe cotoiul felix si nu pune capacul pe gura haznalei ANTENA 3. numai rahat d'asta va impastia ventilatoarele lui voiculescu
28 mai, 2014
laura
Iorga
Iorga,obligatoriu demisia,judecata ta este intrecuta si de o curca.
28 mai, 2014
gigi
madam basista iorga minte cu nerusinare ,ptr. ca Zglobiu afirmase cu o seara inainte la Rtv ca prefera se sinucida decit sa intre in puscarie -manipularea ordinara facuta de un demnitar al statului -DEMISIA sau demiterea de urgenta .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ