NASA a făcut anunţul: Pământul se va cufunda în ÎNTUNERIC TOTAL în noiembrie

| 20 aug, 14:37

NASA confirmă că Pământul va fi 15 zile în întuneric total între 15 şi 29 noiembrie 2015. Un astfel de eveniment s-a mai produs acum 1 milion de ani.

 

Citeşte şi: Anunţ OFICIAL de la NASA în urma zvonurilor că un asteroid va lovi Pământul

Specialiştii NASA arată că Pământul se va cufunda în întuneric total începând cu sâmbătă, 15 noiembrie 2015, ora 3:00 până luni, 30 noiembrie, ora 16:15. Potrivit oficialilor, fenomenul va fi pricinuit de un alt eveniment astronomic între Venus şi Jupiter.

Şeful NASA Charles Bolden a prezentat la Casa Albă un document de 1000 de pagini în care explică acest fenomen. Conform NASA, nu s-a mai întâmplat aşa ceva de peste 1 milion de ani.

Citeşte şi: NASA confirmă: sfârşitul lumii vine în septembrie

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

25 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 feb, 18:03
opexojuxes
Haematemesis equal, companion uniion recognizes learns afferents.
http://mewkid.net/who-is-xandra/ - Buy Amoxicillin Online Buy Amoxicillin Online xnc.cayc.obiectiv.info.mxg.qw http://mewkid.net/who-is-xandra/
11 sep, 12:32
danciu
Mai sa fie.....
Posibil ca biserica sa fie invidioasa pe voi, pentru ca inventati aberatii mai ceva ca ea.
04 sep, 13:55
dumitru
intuneric in capul tau
Da mamica , ia algocalmin......
29 aug, 13:35
Nicu Niculae
15 NOIEMBRIE 2015 este DUMINICA nu SAMBATA.
CACIALMA.
26 aug, 13:57
DAMIAN
....intuneric total....
CA SI CUM AI SPUNE: A TRECUT UN TREN PRIN GARA. CE EFECT, CE URMARI, CE SE POATE FACE.......NIMIC. DECI ESTE CEVA BANAL DUPA STIINTA VOASTRA DE ZIARISTI, NEGUSTORI DE POTCOAVE DE CAI MORTI. AR TREBUI SA VA FIE JENA SA LUATI IN DERADERE PROBLEME DE ASEMENEA ANVERGURA. SANTETI MAI JALNICI CA CEI CE MERG , DIN IGNORANTA, IN COATE SI GENUNCHI, IN JURUL UNOR LACASE DE CULT.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ