NE-AU SALVAT! Cum am supraviețuit datorită EXTRATEREȘTRILOR în urmă cu mai mult de 200 de ani

| 29 oct, 2014

Generalul De Gaulle dorea o apărare nucleară proprie, cu avioanele sale, cu submarine și rachete sol-aer. Pentru acest lucru, avea nevoie de un sit strategic unde să implanteze aceste rachete, scrie efemeride.ro.

În calcul intrau două criterii. Primul era ca zona să aibă o densitate demografică mică și solul să fie capabil de a permite o bună ancorare a hangarelor care vor conține rachete dar și de a fi capabile de a amortiza unda de șoc în caz de agresiune nucleară.

După trei ani de cercetări, platoul de la Albion a fost ales ca locație pentru acest obiectiv. În 1963, se ia decizia începerii construcțiilor iar în 1965 se implantează 27 de rachete în această locație. Rachetele sunt supravegheate zi și noapte și comandante de două posturi aflate în subteran.

De pe muntele aflat în apropiere nu se văd decât o platformă și un fronton de beton, atât de bine este ascuns totul. Accesul în interior, la 400 metri adâncime, se face numai ofițerilor care muncesc în subteran. Timp de doi ani ofițerii pot lucra în interior fără să iasă la suprafață. Paznicii care lucrau la exteriorul bazei au raportat dese întâlniri cu ființe extraterestre, mai ales pe timpul nopții. Aceste rapoarte au fost clasate, fără să se efectueze investigații. O întâmplare cel puțin stranie s-a întâmplat în una dintre nopți, când dintr-o coloană de mașini au coborât mai mulți indivizi, îmbrăcați în negru, foarte înalți, care au intrat în interiorul bazei.

Martorii vorbesc despre faptul că aceștia au rămas în interiorul bazei 24 de ore și în toată această perioadă câinii de pază au fost foarte agitați. La scurt timp după acest eveniment, localnicii au găsit animale mutilate. Inciziile în corpul acestora erau făcute cu o precizie deosebită, fără să existe urme de sânge. În 1996, autoritățile franceze decid brus ca această bază să fie închisă. Într-un raport al forțelor aeriene franceze, întocmit în 1991, se face referire la prezența OZN urilor în această zonă.

În prezent zona este închisă iar publicul nu are acces. Se constată faptul că aceste fenomene, de apariție a obiectelor zburătoare neidentificate se face în special în zone unde există astfel de baze. Se pune întrebarea dacă extratereștrii fac parte din aceste echipe, ajutând efectiv, sau doar monitorizează activitatea pământenilor? Iuri Lavbin, om de știință din Siberia, a lansat o ipoteză senzațională, conform căreia Terra a fost salvată de impactul cu un meteorit, de către o navă extraterestră.

El susține că în urma exploziei, bucăți mari din acest meteorit s-au împrăștiat în Siberia. În interviul acordat, acesta susține că ar fi vorba despre o navă kamikaze. În urma impactului s-a format un crater cu un diametru de 500 de metri.
El a mai precizat că s-au găsit fragmente din nava extraterestră. Este vorba despre un aliaj format din siliciu și fier, care nu putea fi obținut de către pământeni.

Concomitent cu această explozie care a avut loc în 1908, s-a produs și o imensă furtună magnetică care a adus în zona respectivă pietre pe care erau desenate romburi și pătrate. Pietrele au fost supuse unor lasere puternice care nu au reușit să le străpungă. Specialiștii consideră că acestea sunt de origine extraterestră. Descifrarea desenelor misterioase poate explica misterele fenomenului Tunguska și oferi noi informații despre Univers și ființele care îl populează.

Părerile specialiștilor sunt împărțite în ceea ce privește prezența extratereștrilor pe Terra. Unii susțin că este benefică prezența acestora și că ei nu fac altceva decât să ne monitorizeze și chiar să ne ajute uneori. Se vorbește chiar despre anumite înțelegeri pe care unele puteri le-au făcut cu extratereștrii.

Pe de altă parte, sunt cercetători care se arată îngrijorați de incursiunile pe care aceștia le fac pe Pământ. Se vorbește despre un soi de invazie. Am putea deveni sclavi ai acestora și bineînţeles toate resursele naturale ar intra în posesia acestora. Așa s-ar putea explica dispariția bruscă și misterioasă a unor civilizații. Au fost extratereștrii cauza dispariției acestor civilizații?

Cercetătorii sunt de acord sub aspectul că prezența OZN-urilor este mai frecventă în zonele strategice ale Terrei, în zone cu obiective militare, cu resurse naturale și în țări dezvoltate tehnologic. Specialiștii susțin că vom putea explica în scurt timp și diferențele între rasele umane, bineînţeles aceste diferențe fiind date de implicarea într-un fel sau altul al extratereștrilor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ