Negrescu, despre taxa pe Internet din Ungaria: Trebuie să ne opunem cu fermitate unor astfel de abuzuri

| 30 oct, 2014

Europarlamentarul Victor Negrescu se declară împotriva taxei pe Internet impusă de premierul Viktor Orban în Ungaria.

'Orban, lider PPE şi prieten cu Băsescu şi Iohannis, propune în Ungaria taxa pe Internet. Trebuie să ne opunem cu fermitate unor astfel de abuzuri! PSD şi PES au luptat împotriva ACTA - atât în România, cât şi în Parlamentul European. Internetul este şi trebuie să rămână liber!', scrie Negrescu într-o postare pe Facebook.

Câteva zeci de mii de persoane au manifestat marţi seară la Budapesta contra proiectului privind introducerea unei taxe pe internet, transmit MTI şi AFP. ''Nu vom permite asta!'', au scandat demonstranţii, reuniţi pe străzile Capitalei ungare pentru a doua oară, în pofida temperaturii extrem de scăzute.

Proiectul propus de Guvernul condus de Viktor Orban prevede reţinerea a 150 de forinţi (0,50 euro) pentru fiecare gigaoctet transferat, sumă pe care partidul lui Orban a promis că o va plafona la echivalentul a 2 euro lunar pentru utilizatorii particulari.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ