New York-ul va avea cel mai mare complex pentru sporturi de iarnă

| 25 apr, 2013

Oraşul New York va avea cel mai mare complex sportiv din lume consacrat sporturilor de iarnă. Acesta va fi gata în 2017 şi va fi construit într-o fostă fabrică de armament din Bronx.

"Kingsbridge National Ice Center" (KNIC) va avea nouă patinatoare interioare, deschise tot anul, dintre care unul cu o capacitate de 5.000 de locuri, pentru a găzdui competiţii naţionale şi internaţionale de hochei, se arată într-un comunicat al primarulu Michael Bloomberg.

Suprafaţa totală a complexului, un proiect de 275 milioane dolari finanţat din fonduri private, va fi de 70.000 m pătraţi. Primăria speră să atragă în fiecare an două milioane de persoane.

Fosta fabrică de armament în care se va construi complexul a fost ridicată  între 1912 şi 1917 şi era considerată cea mai mare din lume. Ea nu a mai fost utilizată pentru scopul iniţial din 1993, fiind neocupată din 1996.

Proiectul reprezintă o investiţie de 275 milioane dolari, iar lucrările vor începe la finele lui 2014.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ