FELIX TĂTARU, omul care i-a făcut preşedinţi pe BĂSESCU şi IOHANNIS, la DNA-UPDATE

| 04 mar, 09:15

FELIX TĂTARU, cel care s-a ocupat de campaniile electorale ale lui Traian Băsescu și Klaus Iohannis, a fost chemat la DNA. El a fost citat ca martor în dosarul GALA BUTE.

UPDATE: Felix Tătaru a ieșit de la DNA după aproximativ o oră de audieri și a declarat că nu are nicio legătură cu Gala Bute și că nu a primit niciodată mită.

”Am vorbit despre Gala Bute, despre contractele pe care le am cu PDL. Nu am nicio treabă cu Gala Bute. Nu am primit mită. De ce aș primi mită? Nu am avut niciodată o funcție publică. Am primit bani doar cu factură”
, a spus Felix Tătaru.

Totodată acesta a precizat că este afectat de faptul că a fost chemat la DNA.

”Cum să nu te afecteze să fii la DNA? Mama m-a sunat îngrijorată. Nu mi s-a arătat niciun dosar, nici nu am cerut. Mi-au mai cerut niște documente. Sunt obișnuit cu atâtea prostii care s-au spus despre mine în campania electorală. De ce să iau eu șpagă? Eu lucrez la firma mea”, a mai declarat Tătaru la ieșirea de la DNA.

"Am primit un mesaj că trebuie să vin în calitate de martor. Nu ştiu nimic. Acum o să văd", a declarat Tătaru la intrarea în sediul DNA.

Întrebat ce părere are despre vehicularea numelui său în stenograme, acesta a declarat:

"Oamenii spun multe. Ce credeţi că pot să spun acum? Nu am avut nicio treabă cu Gala Bute. M-am întâlnit cu Elena Udrea, dar nu pot să spun că eram amici. Ne-am întâlnit pentru că dânsa era la PDL şi eu am lucrat pentru PDL", a precizat şeful agenţiei GMP.

Tătaru a mai fost întrebat dacă a primit bani pentru servicii prestate, iar acesta a răspuns zâmbind: "Tot timpul am primit bani pentru servicii."

Felix Tătaru, omul care l-a ajutat pe Iohannis, apare în stenogramele lui Udrea că ar fi luat bani.

Numele lui Felix Tătaru, omul care l-a ajutat pe Traian Băsescu să ajungă președinte, dar și pe Klaus Iohannis să câștige cursa prezidențială, apare în stenogramele din dosarul Elenei Udrea. Potrivit afirmațiilor făcute de Ana Maria Topoliceanu, Elena Udrea îi dădea bani lui Tătaru.

Topoliceanu a scăpat nearestată pentru că a turnat-o pe Elena Udrea chiar dacă i-ar fi spus fostului său iubit, Tudor Breazu, administratorul moşiei de la Nana, să facă declarații care să-i confirme denunțul.

DNA consideră că Topoliceanu nu a făcut presiuni asupra lui Breazu, ci doar i-a cerut să confirme denunţul depus la DNA împotriva Elenei Udrea.

STENOGRAME:

"Dacă îţi zic să zici de ea, să zici!".

"Încerc cât pot să nu ne aresteze".

"Le-am zis că suntem certaţi. Dacă îmi susţii varianta, e mai credibil” (El a încuviinţat pozitiv, prin înclinarea capului).

"M-a întrebat dacă sunteţi amanţi”

"Cred că au nevoie de noi să le spunem lucruri".

"Zici doar de banii de la Lungu".

"Am zis că dat în lucru pentru ea".

"Vor să le spunem dacă Lungu îi mai dădea banii"

"Au aflat că a dat 50.000 euro pt. F. Tătar”

La dosar există şi procesul verbal de confruntare dintre Topoliceanu şi Breazu din data de 23 februarie în cuprinsul căruia aceştia au arătat:

Întrebare pentru inculpatul Breazu Tudor Liberiu: "Au fost situaţii în care Topoliceanu Ana Maria v-a plătit salariul în contul Elenei Udrea?"

Răspuns: "Da, au fost asemenea situaţii. Nu pot preciza câte, mai mult de două".

Întrebare pentru inculpatul Breazu Tudor Liberiu: "Ştiţi cum se reglau ele ulterior pentru aceste sume?"

Răspuns: "Nu".

Citeşte şi: Dosarul GALA BUTE, un alt episod. Denunţătorul ŞTEFAN LUNGU a venit la DNA

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 mar, 17:03
gica
cica e cinstit si ...bogat...
Acest individ isi merita spaimele dupa mizeriile lansate in campania prezidentiala ...mizerii basiste exportate in afara la prostit flamanzii din diaspora....vocabular de cocalar ajuns...!! ..pt care nu a raspuns ....chestia cu banii s-o spuna lui basescu....pe care l-a slujit ...despre actualul president ....o sa aflam peste minim 5 ani ...cum a ajuns si din ce bani ....
04 mar, 12:28
david
Oferta anului, acum pentru toti! De ce veti gasi din ce in ce mai des aceasta oferta de lucru? Pentru ca noi suntem cei mai seriosi! NU este necesara nici un fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
04 mar, 12:23
Spineanu
Cea mai accesibila oferta de lucru!
Cea mai accesibila oferta de lucru! Suntem in continua extindere, cu mari perspective pentru perioada urmatoare! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
04 mar, 10:44
dan slugarescu
urmeaza,cat de curand ,pe principiul simetriei,anchetarea ca martori a urmatorilor:
1.Bogdan Teodorescu
2.Dan Sultanescu
3.Mirel Palada
si ei l-au "ajutat "pe Ponta,desi in principiu au incercat sa-si faca doar datoria...
sau poate,platile catre ei or fi din fondurile europene deturnate,de la Republica Prahova?
04 mar, 11:18
dan slugarescu
deci i-a "facut",nu i-a "ajutat"..
e mai bine,cu ghilimelele de rigoare era si mai bine
Progres Romania?
o mica bila alba...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ