Nicolicea, despre amânarea modificării Codurilor Penale: Mă bucur că PSD a înţeles mesajul preşedintelui UNPR

| 16 iun, 16:33

Deputatul UNPR, Eugen Nicolicea, a declarat, marţi, că amânarea discuţiilor la modificările Codurilor Penale arată că PSD a înţeles mesajul liderului UNPR, Gabriel Oprea, că proiectele nu pot fi votate „într-o manieră interpretată pe furiş”.

„Eu nu pot decât să salut iniţiativa colegilor de la PSD de a amâna dezbaterile. Mă bucur că toţi colegii noştri din alianţă, adică cei de la PSD au înţeles mesajul preşedintelui nostru, Gabriel Oprea, Codurile nu pot fi discutate şi votate într-o manieră care poate fi interpretată ca fiind pe furiş”, a spus Nicolicea.

El a adăugat că acest mesaj al lui Gabriel Oprea este o „chestiune raţională” şi nu o ameninţare.„Este un punct de vedere al preşedintelui nostru, este o chestiune raţională, nu este o ameninţare şi orice chestiune raţională este demnă de laudă”, a spus Nicolicea.

El a mai arătat că până la toamnă vor avea loc discuţii şi consultări cu organismele implicate şi nu se va putea vorbi despre o legiferare "pe furiş".

„Până în tomană vor avea loc discuţii, consultări cu toate organismele care au dreptul de a-şi spune părerea. Noi nu excludem nicio o idee bună care ar putea să vină din partea ONG, societăţii civile şi în toamnă nu vom mai putea vorbi despre o legiferare pe furiş”, a mai spus Nicolicea.

Comisia juridică a Camerei a amânat discutarea celor 22 de proiecte de modificare a CP şi CPP, stabilind marţi că termenul de amânare să fie o lună, în condiţiile în care în 30 iunie se încheie sesiunea parlamanentară, astfel proiectele fiind amânate până în toamnă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ