Nicu Alifantis, declaraţie de dragoste pentru Antena 3

| 11 iun, 2014

Nicu Alifantis a scris pe Facebook că se bucură enorm că Antena 3 a difuzat finala de la Roland Garros, dintre Simona Halep şi Maria Sharapova. De asemenea, artistul salută postul de televiziune pentru că l-a ales pe Cristian Ţopescu să comenteze ultimul act al turneului de la Paris.

"După cum bine ați văzut, de multă vreme nu mai sunt un client al televiziunilor din două motive: eu nu sunt pe target-ul lor, iar ele nu mai sunt pe sufletul meu.

Mă văd nevoit de-a face această scurtă intoducere, în speranța de-a nu fi interpretat greșit în cele ce urmeză a vă spune.

Să ne-ntelegem exact, nu am parti pris-uri, însă Antena 3 mi-a oferit zilele trecute câteva momente de mare bucurie prin transmisia în direct a finalei de la Roland Garros.

Privind finala, ascultând comentariile, urmărin talk shaw-urile, am trăit câteva momente de normalitate după care tânjesc de ceva vreme.

Am văzut oameni ce acordau necondiționat susținere, încredere și respect Valorilor, bucurându-se din inimă pentru reușitele acestora, mândrindu-se că sunt români.

Am vazut și auzit, după câtă vreme, oameni care au făcut istorie în tenisul românesc. Dumitru Hărădău, Dinu Pescariu, George Cosac.

Am văzut Valori salutând Valoarea numită Simona Halep.

De două zile trăiesc un vis frumos, ce mi-aș dori să nu se mai termine: nimeni nu-njură pe nimeni, ba dimpotrivă!

Însă cel mai tare m-a bucurat faptul că finala a fost comentată de Cristian Țopescu. Mi-era atât de dor de vocea lui inconfundabilă, de comentariul său documentat, manierat, plin de pasiune, umor și profesionalism. Da, orice ar spune cârcotașii, domnul Cristian Țopescu a fost, este și va ramâne cel mai mare comentator sportiv pe care-l avem și pe care trebuie să-l păstrăm ca pe un mare bun național.

Pentru toate acestea și nu numai, mulțumesc, Antena 3 !", a scris Nicu Alifantis pe pagina sa de Facebook.

loading...

Ştirile orei

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ