Nicușor Constantinescu nu scapă de controlul judiciar

| 29 iul, 14:59

Magistrații Tribunalului Constanța au respins, miercuri, ca fiind nefondate, cererile formulate de președintele suspendat al Consiliului Județean (CJ) Constanța, Nicușor Constantinescu, de revocare a controlului judiciar sub care acesta se află în dosarul Centrul Militar Zonal și dosarul privind finanțarea cluburilor sportive.

Prin decizia instanței, Constantinescu rămâne în continuare sub control judiciar, cu mai multe interdicții printre care cele cu privire la a-și exercita mandatul de președinte al CJ și de a comunica cu angajații CJ și consilierii județeni.

Nicușor Constantinescu le-a cerut judecătorilor revocarea controlului judiciar în cele două dosare și să își poată exercita funcția publică, dar și să i se permită să participe la priveghiul și înmormântarea consilierului județean PSD Nicolae Fronescu, cel care a murit marți după ce s-a aruncat de la etajul zece al unui bloc aflat în construcție, scrie Agerpres.

Președintele suspendat al CJ Constanța, Nicușor Constantinescu, este judecat sub control judiciar în dosarul privind subfinanțarea Centrului Militar Zonal, fiind acuzat de abuz în serviciu și, într-un alt dosar referitor la finanțarea ilegală a cluburilor sportive, pentru mai multe infracțiuni printre care abuz în serviciu și conflict de interese.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ