Nicușor Dan: ”Avem de ales între o teleormanizare a României și o țară europeană”

| 26 oct, 15:39

Nicuşor Dan a prezentat, miercuri, candidaţii Uniunii Ssalvați România (USR) pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie.

”Avem de ales între o teleormanizare a României și o țară modernă, europeană”, a declarat Nicușor Dan, în conferința de presă în care a prezentat candidații USR, făcând aluzie la președintele PSD, Liviu Dragnea, care ar putea fi propunerea social-democraților pentru funcția de prim-ministru. ”Avem de făcut alegerea între sărăcie și un drum către prosperitate și normalitate. Sper că românii vor face alegerea corectă”, a completat liderul USR.

Cristian Ghinea a fost primul ministru tehnocrat care a părăsit oficial Guvernul, pentru a candida la alegerile parlamentare din 11 decembrie. "Ultima mea ședință ca membru în Guvernul Cioloș 1. E un sentiment ciudat. Pare un secol privind înapoi, dar nu au trecut nici șase luni de ministeriat, nici un an de când am mers la Cancelarie. A fost intens. Și a fost o onoare! De azi începe altceva", a scris Ghinea, pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, din partea USR va candida și secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Ionuţ Moşteanu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 ian, 20:14
OffedRabe
lasix to treat edema
lasix trade name A total of 55 of the 82 participants 67 supported using adjuvant trastuzumab for 6 instead of 12 months in sellected patients with HER2 positive breast cancer

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ