Nicușor Dan, prestație lamentabilă într-o conferință de presă: Liderul USR s-a încurarcat în declarații

| 06 feb, 10:20

Președintele USR; Nicușor Dan, a susținut o conferință de presă în care a făcut mai multe precizări în legătură cu activiatea sa și a parlamentarilor din partidul său în ultima perioadă.

"În ultimele zile ne-am concentrat foarte mult pe chestiunea ordonanței de urgență, pe proiectul de lege privind grațierea, chestiunea eliberării, reducerea pedepsei peste oamenii peste 60 de ani", a afirmat Nicușor Dan.

Liderul USR a fost corectat imediat de un jurnalist care i-a atras atenția că din respectivul proiect de lege a fost eliminat articolul care făcea referire la reducerea pedepsei pentru persoanele care au trecut peste 60 de ani, ceea ce l-a pus în încurcătură pe Nicușor Dan.

"O să revenim cu răspunsul la întrebarea asta", s-a eschiva vizibil încurcat liderul USR.

Această prestație slabă avută de Nicușor Dan a fost imediat criticată pe rețelele sociale, numeroase persoane afirmând că datorită unor astfel de prestații din partea opoziției s-a ajuns ca PSD să aibă un scor uriaș în alegerile din decembrie.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ