Niculae Bădălău, despre premierul desemnat: Rezerve legate de anvergura sa de a conduce un guvern

| 27 iun, 14:45

Presedintele executiv al PSD Niculae Badalau afirma ca are rezerve legate de "anvergura" premierului desemnat Mihai Tudose "de a conduce un guvern" dar afirma ca va sustine activitatea viitorului executiv.

Am rezerve "vizavi de anvergura dl. Tudose de a conduce un guvern", in conditiile in care "programul de guvernare e extrem de bun" dar "la premier am avut o indoiala", a raspuns marti Badalau, intrebat de ziaristi de ce s-a abtinut la votul din comitetul executiv al PSD in care Tudose a fost desemnat propunerea partidului pentru functia de prim ministru.

Acesta a numit printre reticentele sale "colaborarea cu partidul" si "partea externa", inainte de a mentiona: "Eu ma rog ca eu sa fi gresit pana la sfarsit".

Insa, in conditiile in care viitorul premier "va avea pana la urma si opozanti in partid" care l-ar putea face "sa lucreze mult mai mult si mult mai bine", a continuat acesta.

Niculae Badalau a declarat in schimb ca nu crede in "dubla comanda" a lui Mihai Tudose, pe fondul speculatiilor din presa legate de legaturile acestuia cu SRI

"Vizavi de acest subiect eu cred ca sunt subiecte false" si "suspiciuni aiurea", a spus Badalau.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ