Nicuşor Dan: Am refuzat să semnez înţelegerea PSD-PNL, şi-au împărţit prieteneşte funcţiile

| 21 dec, 10:15

Liderul USR Nicuşor Dan a scris miercuri pe Facebook că a refuzat să semneze înţelegerea dintre PSD şi PNL privind împărţirea funcţiilor din Camera Deputaţilor, "în negocieri pe sub masă", afirmând că lista care i-a fost prezentată are cu greu legătură cu obiectivul de a da legi mai bune.

"Am refuzat să semnez înţelegerea dintre PSD şi PNL, mai precis dintre unii «hrebenciuci» din PNL, care şi-au împărţit prieteneşte funcţiile în Camera Deputaţilor, în negocieri pe sub masă. Am fost pus în faţa unei liste care cu greu are legătură cu obiectivul de a da societăţii legi mai bune", a declarat preşedintele USR, Nicuşor Dan, pe Facebook.

Nicuşor Dan a afirmat că interesele personale sau de grup pe au primat în negocierea funcţiilor din Parlament.

"Interesele personale şi cele înguste de grup au primat. Funcţionarea Parlamentului se bazează pe aceste complicităţi ascunse pe care le vom denunţa de fiecare dată", a mai spus Nicuşor Dan.

Tag-uri: Nicusor Dan
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ