Nicuşor Dan: „Excludem varianta ca Dacian Cioloş să fie înscris politic, în PNL sau chiar în USR“

| 09 dec, 14:11

Venit la Constanţa în ultima zi de campanie electorală, Nicuşor Dan a exclus posibilitatea ca Dacian Cioloş să se înscrie într-un partid politic. Liderul USR nu cred că premierul se va înscrie în PNL sau în USR.

Liderul Uniunii Salvaţi România a declarat că USR mizează pe formarea unui Guvern cu un premier apolitic, susţinut de mai multe partide şi care să-şi respecte programul de guvernare, cu termene precise. „Exclud această variantă. Exclud varianta lui Dacian Cioloş în PNL. Ar fi un mare câştig pentru România ca el să continue la cârma Guvernului României, iar cel mai echilibrat mod de a o face este să rămână independent de partidele care-l susţin. Dacă întruneşte majoritatea care să-l susţină pentru un nou mandat de prim-ministru, exclud ipoteza să intre în PNL. Nu iau în calcul această variantă, că va intra în politică. În ipoteza în care se concretizează această soluţie, ca Dacian Cioloş prim-ministru să fie susţinut de mai multe partide în afară de USR şi PNL, nu luăm în calcul varianta de a intra în PNL şi USR. În rest, permiteţi-mi să nu comentez tot felul de ipoteze“, a declarat Nicuşor Dan.  

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 iul, 08:27
unloazy
finasteride therapeutic class
finax for sale 6 were considered Figures 5 a and 5 b
17 dec, 22:02
edudgeLix
where to buy stromectol without prescription
When combined with gemfibrozil 1200 mg the dasabuvir AUC increased 11 fold and the C max 2 fold stromectol pill So don t eat any high oxalic acid foods

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ