Noi înregistrări în scandalul Bercea Mondial. Căpăţână susţine că banii au ajuns la Mircea Băsescu

| 19 iun, 2014

Din ultimele înregistrări date publicităţii de Florin Anghel, relaţia dintre Mircea Băsescu şi familia lui Bercea Mondial pare să fi fost intermediată de Marian Căpăţână. Bărbatul spune că toţi banii, cei 600.000 de euro, au ajuns la Mircea Băsescu.

Înregistrarea surprinde o conversaţie în trei: Marian Căpăţână, fiul şi soţia lui Bercea Mondial. Căpăţână relatează o convorbire avută cu Mircea Băsescu referitoare la modul în care a fost gestionată situaţia lui Bercea Mondial.

Omul de afaceri nu reuşeşte să înlăture temerile fiului lui Bercea care îi cere socoteală lui Căpăţână pentru banii daţi, iar acesta se disculpă spunând că banii au ajuns la Mircea Băsescu.

Iată mai jos un fragment din conversaţia dintre Căpăţână şi rudele lui Bercea.

MARIAN CĂPĂŢÂNĂ: Eu am stat 4 ore aseară la el. Am vorbit mai urât decât de obicei. 'Eu nu vreau să am de-a face cu oamenii ăştia din cauza ta. Dacă ştii că la recurs nu îi dă un an cu suspendare, acum mie îmi spui'. Deci nu pot să-ţi spun mai mult. Cea mai mare treabă nasoală e că sunt înregistrat şi eu şi matale la SRI. Are casa sub urmărire. A avut microfoane băgate, mi-a spus aseară şi am ieşit în curte acolo. I-am spus clar: 'Eu sunt din Drăgăneşti, eu i-am adus pe oameni. Trebuia să nu te pui naş, să nu ne faci niciun rău. Mi-ai făcut şi mie rău, le-ai făcut şi lor rău. Tu trebuie să-mi spui: le dai cu suspendare sau spune-mi acum că nu mai pot eu. Ajung să...'

FLORIN ANGHEL: Noi nu mai mergem pe mâna voastră, vrem să ne daţi banii. Unde ai dus ăia 250.00 0de euro?

CĂPĂŢÂNĂ: La Bucureşti ... Băi am mers împreună la Bucureşti

FLORIN: El mi-a spus că nu aţi mers împreună şi că el a luat 250.000 şi tu ai luat 350.000

CĂPĂŢÂNĂ: Tu ai dat 600.000 în două tranşe.

FLORIN Prima dată 350 ... I-ai dus la el?

CĂPĂŢÂNĂ: I-am dus la el, toţi, i-am dat cu mâna mea.

FLORIN El a spus că a rămas la tine 350 de mii. La cine i-ai dat. I-ai dat lui fra'-su bani?

CĂPĂŢÂNĂ: Nu direct.

FLORIN: Nu direct? I-ai dat prin cineva. Şi de ce nu a făcut, mă, nimic? M-ai minţit mereu. Ştii când ţi-am adus restul de bani că el a zis că a dat deja un miliona de euro să-l scape pe tata?

CĂPĂŢÂNĂ: A dat, mă, mânca-ţi-aş!

FLORIN: Şi unde sunt? L-am întrebat vorba asta. A zis că nu a dat! Tu, Băsică şi el vorbiţi toţi trei ca să se termine. Dacă n-oi cădea tu şi Mircea la puşcărie, să mă scuipi pe mine în gură! Tu eşti filmat când ai luat banii şi el când zice de bani.

FLORIN: Eu v-am dus tot sufletul şi v-aţi bătut joc. V-am dat banii lui tata munciţi o viaţă întreagă. Nu l-aţi scăpat. Voi aţi cheltuit banii lui!

CĂPĂŢÂNĂ: Greşeala mea e că l-am dus pe taică-tu la el şi pe tine la el

FLORIN: Şi ce ne-a făcut, că ne-a dus la puşcărie!

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ