Norica Nicolai: Plec din partid dacă PNL părăsește ALDE

| 27 iun, 2014

Europarlamentarul Norica Nicolai a anunțat că va părăsi Partidul Național Liberal dacă mâine în cadrul Congresului PNL se va vota trecerea din Grupul ALDE și Internaționala Liberală la Grupul PPE.

“Eu am venit în acest partid pentru un crez și pentru un set de valori. În Statutul partidului aveam clar prevederea că facem parte din ALDE, azi ea a fost eliminată. Mâine vom decide ce vom face. Eu rămân în ALDE, se pare că PNL nu! Eu încă mai sper să rămânem acolo unde ne e locul”, a spus europarlamentarul PNL.

Citeşte şi: Norica Nicolai spală pe jos cu familia Antonescu-Vălean

“Eu am crezut în Crin Antonescu. Am crezut în acel Crin Antonescu cu care am făcut campanie electorală cot la cot. Se pare că el s-a schimbat radical.”, a mai spus Norica Nicolai, potrivit ştiripesurse.ro.

“Mă uitam zilele trecute pe declarațiile din timpul când Traian Băsescu voia să ducă PNL înspre PDL și el s-a ridicat și a apărat unicitatea PNL, autenticitatea PNL. Acel Antonescu il voiam., nu pe cel care în campania electorală îl avertiza pe Victor Ponta că va ajunge să îl regrete pe Traian Băsescu.”, a comentat ea negocierile de fuziune dintre PNL și PDL.

Citeşte şi: Crin o desfiinţează pe Norica Nicolai: S-a descalificat! Mahala!

Între 1996-2000 Norica Nicolai a fost membru al PNȚCD (membru al PPE).

Citeşte şi: Adina Vălean, contraatac la Norica Nicolai şi Guy Verhofstadt

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ