Norica Nicolai: Românii să iasă la vot din respect pentru ţara lor

| 25 mai, 2014

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Europarlamentarul liberal Norica Nicolai a făcut duminică un apel către români să iasă la vot, nu pentru politicieni, ci din respect pentru ţara lor.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. 'România contează şi dacă ea contează şi pentru români îi aştept astăzi la vot. Nu aş vrea să lase celor care doar profită de votul lor pentru a obţine puterea şi banii, dreptul de a conduce această ţară. Este nevoie să vină la vot nu pentru noi, oamenii politici, ci din respect faţă de România', a declarat Norica Nicolai, care candidează pentru un nou mandat în Parlamentul European din poziţia de cap de listă a PNL.

Norica Nicolai este de trei ani membru al PNL Floreşti, judeţul Cluj, localitatea fiind astăzi cea mai mare comună din ţară. Ea a sosit duminică la secţia de votare organizată în primăria din comună alături de primarul localităţii, Horea Şulea.

'Am votat astăzi pentru Parlamentul European considerând că este nevoie de oameni politici care să reprezinte România la Bruxelles şi care să ţină la această naţiune destul de greu încercată în aceşti ani de trădări, de indiferenţă, de superficialitate', a afirmat Norica Nicolai.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ