Norica Nicolai şi Renate Weber au fost EXCLUSE din PNL. REACŢIILE celor două

| 27 mai, 18:28

Norica Nicolai şi Renate Weber, doi europarlamentari cu greutate, au fost excluse din PNL, miercuri, printr-o decizie a Biroului Permanent Naţinal al partidului.

 

 

Norica Nicolai şi Renate Weber rămân europarlamentari independenţi, după ce au fost excluse din Partidul Naţional Liberal. Surse politice susţin că Nicolai şi Weber au fost excluse pentru ca au refuzat sa vina in grupul PPE din care face parte PNL, alegand sa ramana in ALDE.

Norica Nicolai nu s-a arătat surprinsă de această decizie a liberalilor și a spus că nici măcar excluderea din partid nu o face să ia în calcul varianta trecerii la PPE.

"Am luat act de această decizie a colegilor mei din PNL. Consider în continuare că am procedat corect din punct de vedere politic atunci când am rămas în ALDE. În niciun caz nu iau în calcul varianta de a reveni asupra deciziei mele inițiale și nu voi face decât să respect această decizie a PNL", a declarat Norica Nicolai, pentru stiripesurse.ro.

Renate Weber a fost exclusă din PNL pentru că a refuzat să se alăture grupului PPE din Parlamentul European. Weber spune că era previzibilă decizia de a fi dată afară din partid.

”Nu mă surprinde gestul acesta. Nu e un moment plăcut. Aș fi vrut să am o discuție cu colegii din partid. Eu le-am trimis un singur mesaj și atâta tot.”, a spus Weber.

Citeşte şi: SCANDAL fără precedent în PNL: Doi europarlamentari sunt pe făraş. Ce ultimatum au primit

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ