SONDAJ NOU! Cum s-a schimbat opţiunea românilor ÎN FUNCŢIE DE VÂRSTĂ şi PE REGIUNI după prima dezbatere

| 12 noi, 2014

Un sondaj care prezintă percepția electoratului cu privire la dezbaterea de marți seară dintre Klaus Iohannis și Victor Ponta a fost dat publicității astăzi.

Sondajul este realizat de CSCI, având un eșantion de 800 de persoane chestionate telefonic.

Conform cifrelor furnizate de CSCI, peste două treimi dintre români (70%) consideră că Victor Ponta a câştigat dezbaterea de la Realitatea TV cu Klaus Iohannis.

Percepţia unui procent de 65% dintre respondenți este aceea că Ponta l-a dominat la toate capitolele pe Iohannis.

Surpriza vine însă din măsurarea percepţiei votanţilor lui Klaus Iohannis.

Peste jumătate (55%) dintre cei care l-au votat pe candidatul ACL pe 2 noiembrie consideră că Ponta a fost mai bun decât propriul lor candidat în dezbaterea prezidenţială.

O altă surpriză de proporţii vine dinspre Ardeal, regiune unde mai bine de jumătate dintre ardeleni (58%) consideră că Ponta a câştigat confruntarea în faţa lui Iohannis. Lovitura de graţie este primită de Iohannis de la electoratul tânăr (18-35 de ani), care consideră de asemenea că Ponta a fost mai bun decât Iohannis la confruntarea de aseară de la Realitatea TV.

Citeşte şi: Lavinia Şandru, TAXATĂ pentru gafa din timpul dezbaterii: Mai lasă-mă, îmi venea să-mi torn cafea în cap

Candidatul PSD conduce, la percepţia câştigătorului dezbaterii, pe toate tipurile de electoral, pe toate publicurile şi regiunile din ţară. Prima dezbatere dintre cei doi candidaţi poate fi, deci, catalogată drept un succes major pentru Ponta şi un eşec de proporţii pentru Klaus Iohannis.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 noi, 2014
anonim
Prelucram polistiren expandat sau extrudat, literele volumetrice, sigle și logo-uri 3D , figuri 3D, obiecte supradimensionale sau reclame neluminoase.Ne gasiti pe www.polistiren3d.ro

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ