Noua cerere de arestare a deputatului fugar Marko Attila se votează miercuri în plenul Camerei

| 27 mar, 11:31

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a stabilit, vineri, calendarul pentru discutarea şi votarea cererii DNA de arestare a deputatului Marko Attila.

Şedinţa Biroului Permanent al Camerei a avut ca unic punct pe ordinea de zi solicitarea venită de la Ministerul Justiţiei în ce priveşte arestarea lui Marko Attila. "Conform procedurii, până luni seara trebuie să se reunească comisia juridică, să pună la dispoziţia domnului deputat cele 11 volume şi să întocmească raportul. Mai mult ca sigur, raportul se va discuta în Biroul Permanent de marţi când va intra la plen, iar miercuri se va da votul final", a declarat Ion Marcel Ciolacu (PSD), secretar al Biroului Permanent.

Întrebat cum va putea să-şi consulte Marko Attila dosarul din moment ce acesta a fugit în Ungaria, Ciolacu a răspuns: "Se trimite la cabinetul parlamentar, conform procedurilor".

Procurorul general Tiberiu Nițu a transmis joi ministrului Justiției cererea însoțită de referatul cauzei, în baza cărora să solicite Camerei Deputaților încuviințarea reținerii și arestării preventive a deputatului UDMR Marko Attila Gabor, acuzat de trei infracțiuni de abuz în serviciu în dosarul ANRP.

Este pentru a doua oară când DNA solicită reținerea și arestarea preventivă a lui Marko Attila Gabor, deputatul părăsind între timp teritoriul României, fiind, după ultimele informații, în Ungaria.

Citeşte şi:  Dosarul deputatului fugar MARKO ATTILA nu mai e la Camera Deputaţilor. Ce s-a întâmplat

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ