Noul album al celebrei Barbra Streisand debutează pe primul loc în Top Billboard

| 01 oct, 2014

Celebra actriţă şi cântăreaţă Barbra Streisand a demonstrat că muzica pop-rock veche nu a pierdut terenul în faţa muzicii moderne, noul său album de duete, 'Partners' reuşind să se impună pe primul loc în topul Billboard 200 încă de la lansare, devansând LP-ul 'X' lansat de rapper-ul Chris Brown.

Noul album al Barbrei Streisand cuprinde printre altele duete cu Stevie Wonder, Billy Joel şi Elvis Presley şi este al zecelea album 'number 1' al solistei, compozitoarei, actriţei şi regizoarei în vârstă de 72 de ani, câştigătoare a două premii Oscar şi a opt premii Grammy.

Chris Brown ocupă poziţia secundă în acest top cu noul său album 'X'. Rapper-ul american în vârstă de 25 de ani este pe cât de celebru pe atât de controversat, mai ales după episodul bătăii administrate în 2009 prietenei sale de atunci, Rihanna, episod urmat de numeroase alte incidente şi probleme cu legea. Noul său album conţine 17 piese, dintre care 9 interpretate alături de alte vedete, printre care Rick Ross şi Lil Wayne..

Pe locul trei în Top 200 se află starul country Tim McGraw cu albumul 'Sundown Heaven Town', LP care a intrat în top direct pe locul trei.

Album cu înregistrări din concert al cântăreţului country George Strait, 'The Cowboy Rides Away: Live From AT&T Stadium' a pătruns în top direct pe locul patru, iar poziţia a cincea este ocupată tot de un 'new entry', LP-ul 'Bulletproof Picasso' al formaţiei de rock alternativ Train.

Topul Billboard 200 este alcătuit din cele mai vândute albume din toate genurile muzicale.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ