Noul ambasador al SUA a sosit la București

| 21 sep, 10:31

Noul ambasador al SUA în România, Hans G. Klemm, a sosit duminică seară la București, conform informațiilor publicate pe pagina de Facebook a reprezentanței diplomatice americane, însoțite de mai multe fotografii.

Printre cei care l-au întâmpinat la Aeroportul Otopeni s-a numărat și însărcinatului cu afaceri al SUA ad-interim, Dean Thompson.

Hans G. Klemm urmează să fie primit luni după-amiază de ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, apoi de președintele Klaus Iohannis.

Noul ambasador al SUA a depus jurământul miercurea trecută, la sediul Departamentului de Stat al SUA. Cu acest prilej, el a salutat eforturile României de a combate fenomenul corupției, menționând "campania hotărâtă" dusă în acest sens și arătând că Bucureștiul reprezintă un exemplu în acest domeniu.

La ceremonia de depunere a jurământului au participat secretarul de stat John Kerry și ambasadorul desemnat al României în SUA, George Maior.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ