BOR va avea un nou purtător de cuvânt

| 17 noi, 17:03

Patriarhia Română are un nou purtător de cuvânt. Asta în contextul în care mulţi au fost cei care au contestat atitudinea părintele Constantin Stoica, ani buni purtător de cuvânt al Patriarhiei Române, în cazul tragediei de la Colectiv. Astfel, Vasile Bănescu, profesor de religie şi realizator de emisiuni la Trinitas TV a devenit vocea oficială a BOR.

"Se poate conta pe o înnoire a comunicării, pe promptitudine, pe o implicare mai mare a Bisericii în zona comunicării. Asta este limpede. Dorim să ne extindem echipa de comunicare, inclusiv prin cooptarea unor buni comunicatori. Suntem, ca să spun așa, în fața unui nou început", a declarat marți Bănescu, pentru AGERPRES.

El a precizat că aceasta a fost inițiativa patriarhului Daniel.

"Evident, a fost o schimbare necesară, probabil că trebuia făcută de mai demult. Orice înnoire e binevenită atunci când nu trece mult timp de așteptare. Schimbarea unei persoane nu înseamnă vinovăția persoanei precedente. Dar înnoirea e mereu firească", a precizat Bănescu.

El a menționat că se lucrează la noua strategie, care urmează să fie supusă unei dezbateri la nivelul Patriarhiei. "Aceasta va presupune inclusiv organizarea, din când în când, cu o anumită ritmicitate, a unor conferințe de presă la care să participe și Părintele Patriarh", a mai spus Vasile Bănescu.

CITEŞTE ŞI EXCLUSIV. În maşina Patriarhiei filmată trecând pe roşu se afla însuşi Patriarhul Daniel

"Din ziua de 16 noiembrie 2015, echipei de la Biroul de presă al Patriarhiei Române i s-a alăturat domnul consilier patriarhal Vasile Bănescu, realizator de emisiuni la TRINITAS TV, care va prelua responsabilitatea de purtător de cuvânt al Patriarhiei Române", informează Biroul de presă al instituției, într-un comunicat transmis marți AGERPRES.

Părintele consilier patriarhal Constantin Stoica și părintele consilier patriarhal Ciprian Apetrei își desfășoară în continuare activitatea la Biroul de presă al Patriarhiei Române împreună cu părintele inspector eparhial Bogdan Teleanu.

"În viitorul apropiat, la începutul lunii decembrie, intenționăm să organizăm o întâlnire informală cu toți colaboratorii din media ai Patriarhiei Române", mai precizează comunicatul citat.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 noi, 19:25
niculae
popii
iaca au spus si ei prin vocea lor ce cred despre tragedia de la Colectiva....pai nu l-au invocat pe ala rau inainte de concert?..iaca ca a venit!!!!...si nu oricum ci ca focul...acum vazand efectele dureroase produse,patriarhul cu purtator de cuvant cu tot trebuiau sa isi faca culpa ca nu sunt mai prezenti prin cele sfinte,ca la afaceri se pricep foc...si nici acum nu o fac ci continua la catedrale de miliarde,revendica pamanturi si codrii,adica tot cu de alea lumesti se ocupa si intre timp mai trantesc si cate o consfatuire cum sa dea mai bine in ochii populatiei,ca prea s-au facut de ...cu declaratia in cauza....bai baieti,pana nu o sa traiti si voi ca niste sfinti si in ganduri si in vorba dar mai ales in fapte puteti sa va dati cu var pe voi ca tot negrii ca sutanele alea in care sunteti imbracati o sa aratati si pe dinauntru si pe afara,mancav-ar gaia
18 noi, 19:15
Calin
Program rapid cu castiguri la domiciliu!
Cum faci bani online! Foarte mulți oameni au rămas uimiți de acest curs GRATUIT și excepțional care te învață simplu și direct cum faci bani online! În câteva zile, pas cu pas și cu cele mai clare explicații, înveți GRATUIT cum faci bani online! Când vrei și tu cu seriozitate acest curs, trimite textul “INFO” la adresa de email: [email protected]
18 noi, 16:17
Dorina
castiga bani din prima luna!!!
Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]
18 noi, 11:26
Relu Si Gina Ionescu
Cum sa faci bani de acasa! Este GRATUIT, extrem de simplu si pentru toti cei care vor sa invete cum sa faci bani de acasa! Acesta este un curs online exceptional, cu care, total gratuit si pas cu pas, inveti in cateva zile cum sa faci bani acasa! Sigur te intereseaza! Cand vrei cu seriozitate sa castigi bani, cere detalii mai multe la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ