NOUL Nostradamus, profeţie teribilă: „2016, an apocaliptic. Miliarde de oameni vor pieri”

| 11 dec, 11:30

Pastorul Ricardo Salazar, considerat a fi noul Nostradamus s-a făcut cunoscut în toată lumea după ce a prezis o serie de evenimente ce ar urma să se întâmple. După prezicerile lui, anul 2016 va fi un an al dezastrelor naturale apocaliptice şi peste un miliard de oameni vor muri.

Noul Nostradamus avertizează omenirea că anul 2016 va fi un an al catastrofelor de tot felul, în urma cărora ar putea muri miliarde de oameni şi că nu este exclus să izbucnească cel de-al Treilea Război Mondial.

Citeşte şi: E oficial: GERMANIA a intrat în RĂZBOI

Potrivit prezicerilor pastorului Ricardo Salazar, un asteroid imens va lovi Pământul, iar impactul acestuia cu planeta noastră va provoca seisme puternice pe tot globul şi peste 1,2 miliarde de oameni vor muri.De asemenea, se vor produce erupţii vulcanice extrem de puternice, foamete, conflicte armate şi chiar un nou război la scară mondială.

Noul Nostradamus spune că aceste profeţii îi vin prin intermediul „viselor, viziunilor şi a unor voci” pe care el este în stare să le audă, scrie express.co.uk.

Salazar este un avocat de origine peruană şi trăieşte în Japonia. El a rezumat în câteva puncte ce ne va aştepta în 2016:

– Spre sfârşitul acestui an sau la începutul lui 2016, Europa îşi va închide graniţele pentru refugiaţi şi la fel vor face şi alte ţări de pe alte continente, inclusiv Statele Unite ale Americii, acestea aplicând chiar legea marţială.

– În februarie 2016, China va ataca Japonia.

– În aprilie 2016, o stea va deveni vizibilă şi va devni tot mai mare de-a lungul nopţilor. Rusia va confirma că este vorba despre un asteroid care se va îndrepta către Pământ.

– Între 15 şi 17 mai 2016, la ora locală 02:20, în Puerto Rico, un asteroid gigantic va lovi Pământul. Impactul va fi atât de puternic, încât va provoca cutremure în toată lumea şi tsunami cum n-au mai fost. Peste 1,2 miliarde de oameni vor muri în aceste catastrofe.

– Imediat după aceste evenimente, se vor produce erupţii vulcanice pe tot globul, erupţii care vor degaja cantităţi enorme de cenuşă vulcanică ce se va ridica în atmosferă şi va bloca razele solare să ajungă pe Terra, provocând un fel de „epocă de gheaţă” timp de un an şi dispariţia unor teritorii mari din California.

– În 16 iunie 2016 va izbucni Al Treilea Război Mondial, când Rusia şi China vor ataca SUA

– În 25 octombrie 2016, alianţa Rusia-China va câştiga cel de-al Treilea Război Mondial

– În martie 2017, yenul chinez va deveni moneda globală

– La sfârşitul anului 2018 şi începutul anului 2019, Rusia va ataca Israelul

– În 2020, Anticristul va veni pe Pământ şi va subjuga toată omenirea

– În 2023 se va produce a doua venire a lui Hristos pe Pământ şi omenirea va fi salvată.

Citeşte şi: Baba Vanga, profeţie terifiantă pentru 2016. Ce a prezis pentru Europa și pentru români

loading...

Ştirile orei

14 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 mar, 11:18
Costin
Despre sfarsitul lumii.
Iarăsi visează numai sfarsit. Numai Dumnezeu stie când va fi sfarsitul. Nu sau adeverit toate profetiile lui Nostradamus etc. In loc se ne bucurăm de viata, visează numai sfarsit. Daca o fi sa fie ceva Dumnezeu sa ne aibă in pază!!!
13 dec, 23:28
lidia
afaceri de acasa
Afaceri de acasa ! Cum poti face bani lucrand de acasa ; ai nevoie de PC si conexiune internet. Vei invata totul, pas cu pas prin intermediul unui curs gratuit . Pentru a primi cursul , trimite un mesaj la adresa de email : [email protected]
13 dec, 12:14
Eva
Calendar apocaliptic
Mai ca m-as ingrozi ,cand citesc ce se prevesteste....dar chiar asa, pe zile si ore... hai sa fim seriosi, orice prevestire necesita o interpretare, ori aici ni se prezice si ziua in care vom muri! este prea de tot, eu tind mereu sa cred in paranormal, in puteri de viziune.... dar nu sunt atat de naiva sa cred ca stim cand vom muri!
13 dec, 12:08
Eva Sinai
daca esti serios poti castiga prin munca part-time
OPORTUNITATE ACCESIBILA TUTUROR!
CAUTAM COLABORATORI - persoane serioase, perseverente care doresc sa isi imbunatateasca venitul! PROIECTUL vizeaza piata nationala si internationala de carte electronica (e-book)!
OFERIM:- Contract legal de commision;Training gratuit sub forma unor lectii pe e –mail; Suport, logistica si asistenta pe tot parcursul activitatii;Scrisoare de recomandare dupa 3 luni de activitate;Program flexibil – posibilitatea de a lucra de acasa.
ATRIBUTII PRINCIPALE:- Promovare online prin publicarea de anunturi;- Mentinerea unei evidente a ofertelor prospectate si actualizate zilnic. CERINTE:- Cunostinte minime PC, conexiune la internet, perseverenta si seriozitate.Piata de carte este in continua dezvoltare, iar veniturile dumneavoastra pot fi in crestere alaturi de noi.Cei serios interesati pot trimite e-mail cu subiectul "PROIECT" la adresa: [email protected] OFERIM SI SOLICITAM SERIOZITATE!
13 dec, 04:01
patrocle
Sfirsitul Lumii
Firar iar vine sfirsitul lumii ,,, si iar am uitat sa pun muraturile....
Ce pacat...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ