Interpreta TINA TURNER, copleşită de amintiri. Şcoala în care a învăţat vedeta a fost transformată în muzeu

| 28 sep, 2014

Tina Turner este onorată în locul unde a învăţat primele lucruri din viaţă. Şcoala în care a mers interpreta în clasele primare a fost transformată în muzeu. Cu această ocazie, amintirile au copleşit-o pe cântăreaţa stabilită în Elveţia.

"Era o singură profesoare pe vremea aceea în această şcoală. Ea ne-a predat patru sau cinci materii, printre care erau cititul, scrisul şi aritmetica. Cel mai mult, pe vremea aceea, îmi plăcea limba engleză, precum şi educaţia fizică. Cel mai puţin mi-a plăcut matematica", a spus interpreta.

Clădirea şcolii din Brownsville, West Tennessee, care are o singură cameră, a fost transformată într-un muzeu dedicat copilăriei şi carierei cântăreţe. Tina Turner nu a participat la ceremonia de inaugurare, dar şi-a exprimat mulţumirea într-un mesaj video şi într-o serie de interviuri.

Muzeul este folosit atât ca atracţie turistică, dar şi ca mod de a ajuta tinerii să înţeleagă nevoia de educaţie. Tina Turner este o interpretă americană foarte celebră, care de curând a obţinut cetăţenia elveţiană şi s-a stabilit în Zurich.

loading...

Ştirile orei

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ