Nu doar Klemm a comis-o. Și ambasadorul Marii Britanii la București s-a fotografiat cu steagul secuiesc

| 16 sep, 09:47

Ambasadorul Statelor Unite la București, Hans Klemm, a devenit ținta criticilor și personaj principal într-un adevărat scandal după ce s-a lăsat fotografiat în compania a doi maghiari extremiști, dar și ținând steagul secuiesc. Diplomatul nu este, însă, singurul care a făcut un astfel de gest controversat.

În luna aprilie, amintește Gândul, ambasadorul Marii Britanii la București, Paul Brummell, a fost fotografiat în cadrul unei vizite în Harghita în timp ce primea un astfel de steag de la preşedintele Consiliului Județean.

Foto: gandul.info

''Ambasadorului britanic i-a fost înmânat un steag de către preşedintele Consiliului Judeţean Harghita. Guvernul britanic nu are nicio poziţie referitoare la statutul acelui steag, aceasta este o chestiune pentru autorităţile române relevante'', a comentat Biroul de presă al Ambasadei Marii Britanii, pentru TVR.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ