Nu ştiai ASTA! Ce alimente "DIETETICE" TREBUIE ocolite!

| 26 iun, 2014

Tot mai multă lume începe să facă sport și acordă tot mai multă atenție alimentației. Și, deși din afară acest lucru pare a fi foarte bun, există mici neajunsuri. Spre exemplu, multe dintre așa zisele produse „diet” nu sunt indicate, scria oanacuzino.ro.

Batoanele de cereale – deși sunt considerate gustarea perfectă în timpul dietei, acestea au un conținut ridicat de zahăr sau chiar grăsimi saturate.

Fructele uscate
– și ele se regăsesc în multe diete, însă sunt bogate în glucide, proprii, dar și adăugate, care cresc rapid nivelul de insulină. În plus, o serie de conservanți chimici ce blochează procesele metabolice.

Mâncăruri congelate
– sunt mereu la îndemână și ne salvează mult timp, însă vorbim de mâncăruri cu un conținut bogat de conservanți și de sodiu.

Iaurturile aromate
– deși în mod normal iaurtul ar trebui să ocupe un rol important în dieta noastră, în acest caz lucrurile sunt puțin diferite. Iaurturile aromate conțin cantități mari de zahăr și conservanți. Cel mai bine este să cumperi iaurt natural, pe care să îl aromatizezi singură cu fructe proaspete.

Sucurile de fructe – sunt, într-adevăr sănătoase, atunci când le facem acasă, din fructe alese de noi. Însă cele din comerț sunt, de cele mai multe ori, pline de zahăr și conservanți.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ