Nu știi ce metodă să mai folosești pentru a-ți ALBI DINȚII? Uite o metodă SURPRINZĂTOARE

| 27 aug, 2014

Nu mai ştii ce să foloseşti pentru a avea dinţii albi? Încearcă, atunci ,o metodă mai puţin obişnuită, dar care dă rezultate garantat.

Chiar dacă în timpul procedurii o să arăţi ciudat cu dinţii negri, tehnica aceasta este menită să îţi facă dinţii albi la lacrima.


Cum se foloseşte?

În primul rând, trebuie să ştii că nu orice cărbune este eficient, deci nu cumpăra, sub nicio formă, cărbuni pentru grătar pe care mai apoi să-i foloseşti pentru igiena orală! Pentru acest scop este indicat cărbunele medicinal. Acesta se găseşte în orice farmacie, sub formă de tablete sau capsule.

Iată cum trebuie să procedezi: adaugă puţin praf de cărbune (pisează o tabletă sau desfă o capsulă) pe periuţa de dinţi şi periază timp de 3-5 minute suprafaţa dinţilor, apoi clăteşte bine gura, pentru a înlătura orice urmă de cărbune. Procedura se efectuează doar o dată pe săptămână!

Cum funcţionează?

Cărbunele este un material cu textură poroasă şi are efect abraziv. De regulă, cărbunele medicinal este folosit pentru tratamentul indigestiei, fiind considerat un adevărat pansament natural pentru stomac.
Însă cărbunele are o proprietate de care puţini ştiu. Acesta absoarbe taninii, pigmenţi care se găsesc în fructele de culoare mov (cum sunt fructele de pădure) sau băuturi precum ceai, cafea sau vin, substanţe care sunt de vină pentru discoloraţiile dentare.

Cărbunele are avantajul de a fi mult mai ieftin decât alte metode profesionale de albire, dar este şi mai puţin toxic şi nu cauzează iritaţii ale gingiilor, spre deosebire de albirea cu peroxid de hidrogen.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ