Numărul UNIC care ne URMĂREȘTE pe tot parcursul VIEȚII! Ce spune CODUL NUMERIC PERSONAL despre tine!

| 26 ian, 11:51

Numărul unic destinat fiecărui român ne urmărește pe tot parcursul vieții. Este numărul pe care îl dobândim la naștere și îl pierdem la moarte. Codul numeric personal este numărul unic din viața noastră care ne dezvăluie personalitatea și ne definește. Vezi ce spun numerologii despre acest număr.

Numerologia poate spune lucruri pe care nici macar nu le-ai banuit sau pe care altii ti le-au spus, ori te-au caracterizat, dar nu ai crezut ca ar putea avea vreo explicatie. Iata din punct de vedere numerologic ce inseamna numarul la care se rezuma codul tau numeric personal atribuit la nastere. Calculul este destul de simplu: aduni cifrele care compun CNP-ul pana cand rezulta un numar de la 1 la 9! Luam ca demo acest CNP: 1+4+0+0+3+1+9+2+8+3+8+3+7 de unde rezulta 4+9=1+3=4. Asadar, cifra din CNP care te reprezinta este 4.

Nimic nu este intamplator. Totul in univers se desfasoara pe principiile complementaritatii. Anticii au descoperit perechile de contrarii pe care se bazeaza constructia tuturor lumilor, scrie caplimpede.ro.

De retinut pentru toti cei care intra in lumea magica a numerelor este ca se observa cum 1, 3, 5, 7, 9 (numerele impare) au calitati deosebite fata de 2, 4, 6, 8 (numerele pare). Cifrele impare au calitati falice, masculine generatoare, pe cand cele pare sunt slabe, pasive si receptive. Intr-o interpretare magica, cifrele impare sunt considerate benefice, pe cand cele pare, nu.

Ce semnifică cifra 1

Daca cifra ta este 1 atunci este clar ca esti un lider innascut! Esti un om activ care este orientat catre un scop precis iar nimic nu te poate inlatura din calea ta. Este normal sa ajungi acolo unde ti-ai propus, pentru ca menirea ta in viata este sa fii conducator. De cele mai multe ori esti prea autoritar, dar asta nu este ceva negativ in cazul tau deoarece asta te face puternic. Asta inseamna sa fii conducator. Si care ar fi cel mai important rol al unui conducator decat acela de a stii ce sa ceara celor pe care-i conduce, de a stii sa porunceasca.

Citeste mai mult pe camplimpede.ro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 feb, 22:13
ozokuevafu
Get smears tester intrauterine seriously arthroscopically.
http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/ - Buy Amoxicillin Online Amoxicillin 500mg Dosage olb.vwir.obiectiv.info.lle.ir http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ