Numele ELENEI BĂSESCU, în procesul MONICĂI RIDZI

| 09 feb, 16:18

Elena Băsescu, mezina fostului preşedinte Traian Băsescu, ar fi fost principalul beneficiar al Zilei Tineretului, dosar în care este judecată Monica Iacob Ridzi. Declaraţia îi aparţine unuia dintre avocaţii inculpaţilor, scrie Antena 3.

Iată discuţia între avocatul lui Ridzi şi judecător:

Avocat: E clar că beneficiile în acest caz nu le-au avut nici Ridzi, nici Varsta, ci un alt personaj care a avut mare succes la europarlamentare.
Judecător: Are şi un nume.
Avocat: I se spune EBA.

Monica Iacob Ridzi ar putea afla astăzi sentinţa definitivă în dosarul în care este acuzată de abuz în serviciu privind manifestările organizate în 2009, de Ziua Naţională a Tineretului. Decizia este în mâinile magistraţilor de la Instanţa Supremă.

Citeşte şi: Monica Iacob Ridzi în faţa Curţii Supreme: Vina aparţine exclusiv angajaților din subordine

Fostul ministru al Tineretului şi Sportului a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare. Decizia a fost atacată cu recurs.

Potrivit DNA, în perioada 17 martie - 22 mai 2009, Monica Iacob Ridzi ar fi atribuit ilegal mai multe contracte de prestări servicii unor firme private.
Monica Iacob Ridzi, fost ministru al Tineretului şi Sportului, a demisionat din PDL în toamna anului 2012, iar la alegerile din 2012 ea a candidat din partea PPDD, câştigând un mandat de deputat în judeţul Hunedoara.
Soţul Monicăi Iacob Ridzi, Tiberiu Iacob Ridzi, a trecut şi el de la PDL la UNPR, conform declaraţiei preşedintelui UNPR Hunedoara, Haralambie Vochiţoiu. Tiberiu Iacob Ridzi este primar la Petroşani din anul 2007.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ